Digidexo.com

Hvordan Diet Med prepackaged måltider

Hvordan Diet Med prepackaged måltider


Forbrukerne har mindre tid enn de pleide å for matlaging og måltid planlegging. Dette gjør det vanskelig når det kommer til slanking og miste vekt. Mange jobber lange dager og ikke har tid til å forberede sunn, tilfredsstillende måltider for å hjelpe dem ned i vekt. Det er ofte lettere å kjøpe en ferdig drink eller hente noe fra en fast food-restaurant. Slanking industrien er å realisere dette, og gjør det enklere med prepackaged måltider som er beregnet for kalorier og porsjonskontroll.

Hvordan Diet Med prepackaged måltider

Forsknings dietten planer som interesserer deg. Det er noen populære diett planer tilgjengelig som tilbyr bekvemmeligheten av prepackaged mat. Nutrisystem Jenny Craig og er to store navn selskaper som har kjendis Anbefalinger. Sjekk ressursen delen for en gjennomgang av de beste dietter for 2010 for å se forbrukernes vurderinger for begge disse planene.

•  Ta kontakt med diett i ditt område og gjøre en avtale med en rådgiver. Når du har bestemt deg for hvilke tenkt å prøve, ringe og gjøre en avtale for å diskutere dine bekymringer med en diett rådgiveren. De vil forklare fordelene med programmet og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Sitt ned og diskutere dine mål og måltid preferanser med rådgiveren din. Mange velger å fjerne kjøtt og følge et vegetarisk kosthold. Hun kan hjelpe deg å velge et måltid plan som vil gi ernæring og balanse mellom proteiner, fett og karbohydrater som trengs for å lage en diett sunt.

Følg måltidet planen til punkt og prikke. Ring rådgiveren umiddelbart hvis det oppstår problemer. Dine måltider blir levert rett på døra for bekvemmelighet uten behov for veiing eller kaloritelling.

Trening med en venn til å holde motivasjonen oppe. Mange synes det er vanskelig å bli motivert til å trene alene. Kom sammen med noen venner og gå rundt på kjøpesenteret eller park for en endring av natur. En rask spasertur på 30 minutter er god trening og det er gøy i en gruppe.

Hint

  • Spill din ukentlige fremgang og ikke bli motløs hvis den er treg i begynnelsen. Du bør forvente å miste 1 til 2 kg. en uke jevnt og trutt. Det er bedre å spise fornuftig og holde stoffskiftet opp for å unngå platåer.
  • Ta kontakt med legen din før du starter noen form for diett. Visse medisinske tilstander kan forverres ved slanking.