Digidexo.com

Malaika Arora Khan Diet

Malaika Arora Khan Diet


Malaika Arora Khan av Mumbai, India er en tidligere video jockey på MTV India, en modell og en Bollywood skuespiller. Nå gift med Bollywood skuespiller Arbaaz Khan og mor til en, fans beundre Khan evne til å holde seg frisk og passform.

Diet Philosophy

Ifølge et intervju med India Times, er Khan faktisk motsetning til begrepet slanking. Skuespilleren forklarer, "Jeg er ikke stiv, men jeg er veldig bestemt på at jeg spiser rett." Hun hevder å spise tre måltider per dag og brenne av overflødige kalorier gjennom trening.

Diet

Selv ikke et tradisjonelt dieter, hevder Khan å unngå rødt kjøtt, stekt mat og fet mat. Khan styrer også unna snacking, tror det kan ødelegge en sunn kropp. Skuespilleren hevder at hun ikke har noen laster, inkludert røyking eller drikking.

Fitness

Khan hevder, "Fitness er en integrert del av livet mitt, og det er ikke begrenset til å jobbe ut." Å holde seg i form til tross for at en mor, kombinerer Khan hennes kjærlighet til dans med treningsøkter ledet av en personlig trener minst tre ganger per uke i 90 minutter en sesjon. Hennes treningsøktene ofte inkluderer kickboksing, aerobics og hip-hop dans.