Digidexo.com

Hvordan behandle naturlig høyt blodtrykk

Hvordan behandle naturlig høyt blodtrykk


Blodtrykket er en av måtene hjertets funksjon blir målt. En ideell blodtrykksmåling bør være under 120 over 80. En høyere avlesning kan forårsake problemer dersom målingen forblir forhøyet i løpet av en forlenget periode. Kan senkes høyt blodtrykk ved anvendelse av en kombinasjon av metoder.

Hvordan behandle naturlig høyt blodtrykk

•  Prøv meditasjon. Meditasjon er en måte å tømme sinnet for stressende tanker. Meditasjon kan senke blodtrykket ved å bidra til å lindre følelser av angst og bekymring. For å meditere, du ideelt sett bør være plassert i et stille rom fri fra distraksjoner som mobiltelefoner og TV. Start med å finne et behagelig sted å sitte, som din favoritt stol. Senk øynene dine til de er halvt lukket. Pust dypt inn. Ta hensyn til hver og utpust av pusten. Gjenta et enkelt ord som bringer tankene til gode tanker flere ganger. Forestill deg selv transportert til et sted for ro og fred. Gjøre dette i minst fem minutter hver dag.

Spis mer frukt og grønnsaker. Dietter som er høy i kjøttprodukter kan bidra til en økning i blodtrykket opplesninger. Skifte kjøtt med hovedretter som fokuserer på grønnsaker og desserter sentrert rundt frukt kan bidra til å senke blodtrykket. Begynn med ett eller to måltider per uke. Gradvis øke antall måltider per uke der fokuset av måltidet er på frukt og grønnsaker forbruk. Du bør sikte på å ha minst en tredjedel av dine måltider designet rundt dette prinsippet.

Få mer mosjon. Hjertet er en muskel. For å fungere godt, må det utøves. Sikt i minst 30 minutter en dag med noen form for trening. En rask spasertur er en utmerket trening som ikke vil legge for mye stress på bein og ledd.

minske saltforbruket. I enkelte individer kan overdreven saltforbruket være knyttet til en økning i blodtrykket. Reduser mengden salt i kostholdet ditt, og du kan se blodtrykket opplesninger falle. Bruk mindre pakket mat som hermetikk og frosne matvarer fordi de inneholder ofte mye natrium. For eksempel erstatte ferske kyllingbryst for frossen kylling nuggets. Øke forbruket av hele korn. Spis brun ris i stedet for hvit ris. Den økte fiber kan bidra til å senke blodtrykket.

Bruk medisiner som lavere blodtrykk. Mange medisiner på markedet i dag kan senke blodtrykket. Legen din kan starte deg ut med en medisin eller en kombinasjon av medisiner. Blodtrykket bør testes en gang hvert halvår for å sikre at medisinen fungerer effektivt. Hvis du opplever bivirkninger for en lengre periode, nevner dette til legen din; andre kategorier av medisiner kan brukes i stedet.

Hint

  • Ikke la høyt blodtrykk gå ubehandlet. Det kan føre til alvorlige medisinske tilstander som hjerneslag eller hjerteinfarkt.