Digidexo.com

De beste måtene å spise for å gå ned i vekt

De beste måtene å spise for å gå ned i vekt


Regelmessig og hyppig trening og spise riktig kosthold er de to viktigste komponentene i vekttap. Begrepet "slanking" innebærer en midlertidig spise stil som resulterer i vekttap, mens ordet "diett" betegner en livsstil endring som resulterer i vekttap. De beste måtene å spise for å gå ned i vekt ikke involverer slanking, heller, består de av fundamentale endringer i dietten selv.

Spis frokost

Å spise frokost er en enkel kosttilskudd endring som kan føre til vekttap fordi det reduserer faren for overspising senere på dagen. Å spise frokost øker også din energi på starten av dagen, noe som bidrar til økt fysisk aktivitet.

Ifølge Mayo Clinic ekspert Katherine Zeratsky, RD, LD, manglende frokost "kan øke kroppens insulinrespons, noe som igjen øker fettlagring og vektøkning." Dette øker risikoen for fedme. Videre de som spiser frokost har en tendens til å gjøre sunnere matvalg i løpet av dagen, mens de som hopper over det pleier ikke å plukke frukt og grønnsaker når muligheten.

Spise når sulten

Bare spise bare når du er sulten kan gå langt i å hjelpe vekttap. Folk spiser for en rekke årsaker, ikke alle som stammer fra sult. Spiser fordi det er på tide å spise, spise på grunn av nervøsitet eller kjedsomhet, eller spise når over-trøtt er vanlige tilnærminger til mat. Tre måltider om dagen pluss en matbit eller to har blitt normen, og mange mennesker ikke vet hva en ekte sult pang er lenger. Ofte er en innledende følelsen av sult bare dehydrering, satisfiable med et glass vann. Lytt til kroppen din i minst en uke, lære din egen sult signaler og følge deres leder.

Porsjonskontroll

Spise mindre porsjoner oftere en tendens til å redusere det totale kaloriinntaket uten å ofre næringsstoffer, så lenge måltidene er noe planlagt. Restaurant-size porsjoner er vanligvis minst dobbelt så stor som en vanlig del, og en full middag plate hjemme er lik.

Forstå sanne serverer størrelser er nøkkelen til en vellykket del kontroll. For eksempel, er en servering av kjøtt på størrelse med en kortstokk, ikke halvparten en middag plate. Hvis man følger riktig deler er gjort enklere ved å servere mat på små retter i stedet for å spise den rett ut av emballasjen eller gryte. Sakker under måltider og tar tid å sette pris på lukt, smak og tekstur i maten også hjelpemidler i del kontroll fordi du kan føle deg selv å bli full.

Økning Fiber

Ikke bare fiber hjelp regulerer tarmfunksjonen, hjelper det også at du føler deg fornøyd for en lengre periode etter å ha spist. High-fiber matvarer, som frukt, grønnsaker og helkorn tendens til å ha færre kalorier per porsjon enn andre matvarer, som betyr at de er mindre "energi tett", men uten å ofre metthetsfølelse. Det tar vanligvis lengre tid å tygge høy-fiber matvarer, noe som gjør at du kan føle deg når du har blitt full, og slutte å spise.