Digidexo.com

Hvordan hjelpe en Teen miste vekt ved å trene

Hvordan hjelpe en Teen miste vekt ved å trene


En overvektig tenåring som klarer å gå ned i vekt har en bedre sjanse til å holde gode vaner gjennom hele voksenlivet. Dermed bidrar en tenåring miste vekt ved å trene er et skritt fremover i å forbedre helse og selvfølelse. Med kravene til lekser og aktiviteter etter skoletid, kan det være utfordrende å presse inn ekstra trening. Ifølge psykolog Bryan Alman, være positiv, omsorgsfull og respektfull er den beste måten å hjelpe tenåringer ned i vekt. Du kan også hjelpe en tenåring miste vekt ved å oppmuntre til en aktiv livsstil.

Hvordan hjelpe en Teen miste vekt ved å trene

Tilbring tid på å snakke med tenåringen om hvordan han føler om kroppen hans. Ikke spør pekte spørsmål. Snakke om sine følelser og finne ut om han er fornøyd med sin kondisjon. Diskutere måter å bli mer fysisk aktiv, hvordan det kan føre til vekttap, og hvordan han føler om å komme i form.

Gjør det til en familie affære. Gjør du det vil gjøre ungdoms føle mindre selvbevisst om å miste vekt. Planlegg ut familie turer og aktiviteter som fotturer, trail walking sykling, bowling og svømming.

Still et godt eksempel. Som forelder, bør du trene på en jevnlig basis for å bidra til å etablere en rutine og inspirere tenåringer til å sette vekttap mål - og nå dem gjennom trening og riktig kosthold.

Innkjøps gunstige trening DVDer. Tenåringen kan være sjenert om å jobbe ut foran andre mennesker - trening DVDer tillate henne å trene i personvernet. Sammen skaper en øvelse som gjør henne i stand til å se DVDer minst tre ganger i uken.

Nurture en aktivitet eller idrett. Kjøpe ham et pass på en lokal bassenget hvis han liker svømming. Hvis han liker gruppe sport, signere ham for en klasse gjennom et lokalt samfunnshus. Spille idrett er en effektiv, spennende og engasjerende måte for tenåringer å trene og gå ned i vekt.

Hint

  • Tenåringer må ha en full fysisk før du starter et vekttap og fitness program.