Digidexo.com

Hvordan å senke blodtrykket mens gravid

Hvordan å senke blodtrykket mens gravid


De fleste kvinner som har et høyt blodtrykk svangerskapet har komplikasjoner ved graviditet. Så lenge du er kontinuerlig overvåket under graviditet risikoen er minimal. Hvis blodtrykket forverres den kan gå inn i preeklampsi, som er et alvorlig blodtrykket tilstand, som skjer i svangerskapet; det er derfor det er så viktig å bli overvåket.

Hvordan å senke blodtrykket mens gravid

Selv skjønt narkotika er en god form for behandling for høyt blodtrykk er det mange som ikke er trygge under svangerskapet. Det er mange medisiner for å behandle høyt blodtrykk, men hvis du har et høyt blodtrykk graviditet de med ACE-hemmere og angiotensin reseptorblokkere, eller betablokkere ha skadelige bivirkninger. De bør kun gis under nøye vurdering av lege. Metyldopa har vært den beste stoffet studert for graviditet høyt blodtrykk med de beste resultatene. Dette er noen av måtene å behandle høyt blodtrykk og
ower blodtrykket mens gravid

kvinner med høyt blodtrykk graviditet bør alltid få nok hvile. Tar en lur i løpet av dagen, og ikke bli for overtrøtt. Det er ikke uvanlig for gravide å være på sengeleie før levering.

Hold alle dine prenatal lege avtaler, som det er så viktig overvåkes for høyt blodtrykk graviditet tilstand.

Hvis du er foreskrevet høyt blodtrykk medisiner, er det viktig å ta dem for å senke blodtrykket som du er fortsatt i faresonen for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Legen din vil foreskrive den sikreste medisiner for å behandle høyt blodtrykk. Hvis preclampsia forblir ubehandlet kan det noen ganger bli fatalt for barnet eller mor.

Spis sunn mat inkluderer en rekke matvarer fra næringspyramiden, slik at du kan få masse vitaminer og mineraler i kostholdet ditt. Det er spesielt viktig hvis du har et høyt blodtrykk svangerskapet for å spise godt og få all den næring du trenger. Få massevis av kalsium for sterke bein. Kvinner som er gravide trenger 300 ekstra kalorier per dag. Spis mat som er høy i folsyre. Det er bedre å spise 4-6 små måltider om dagen for å få den næringen du trenger. Prøv å ikke spise for mange tomme kalorier, og begrense koffein også.

Ta prenatal vitaminer som de er en stor kilde til vitaminer og mineraler du ikke regelmessig får i kostholdet ditt. De gir babyen din kick start de trenger.

Limit Salt inntak. Ikke legg til salt til mat. Mange av våre bearbeidet mat har salt alle klare lagt til dem. Salt vil gjøre bena og føttene hovne opp, og blodtrykket til å gå opp.

Overvåk vekt og få rikelig med mosjon. Turgåing og svømming er bra for deg når du er gravid og under en høyt blodtrykk graviditet. Overvåk vektøkning, og holde den under kontroll vil senke blodtrykket. Å få til mye vekt streker ditt hjerte, og du ikke trenger det når du er gravid.

Kjenn dine begrensninger. Ikke vær røyke, drikke eller ta illegale rusmidler.