Digidexo.com

Adenosin B12-injeksjoner og vekttap

Adenosin B12-injeksjoner og vekttap


B12 er en naturlig forekommende vitamin i hele matvarer, og i denne form eller som tillegg, har vist seg generelt å hjelpe forbrenningen. Som sådan er den økende i popularitet som en injisert supplement, som ofte brukes for vekttap. Det er vanligvis sammenkoblet med adenosin, en annen naturlig forekommende biokjemisk forbindelse.

B12

B12 er en naturlig forekommende vitamin som bidrar til å regulere hjernen og nervesystemet. Det er også involvert i etableringen av blodceller og i metabolismen av nesten hver eneste celle i kroppen. Det finnes naturlig i animalske produkter som kjøtt og meieriprodukter, og er også lagt til berikede matvarer.

Adenosin

Adenosin er en biokjemisk forbindelse som hjelpemidler i energioverføringsprosessen innenfor kroppens celler. Den har en rekke farmakologiske virkninger. Det bidrar til å redusere inflammasjon og kan brukes til å behandle takykardi av hjertet.

Adenosin og B12 brukes sammen

Klinikker som administrerer adenosin for vekttap hevder at fordi det virker på kroppens energi metabolisme, kan det hjelpe fremskynde vekttap og øke den samlede energi. Fordi noen hevder at B12 øker også metabolismen, sammen de er tenkt til å forsterke de gunstige effektene. Stoffene blir ofte injisert separat, men som en del av det samme totale programmet.

Adenosin og B12-injeksjoner og vekttap

Ingen fagfellevurderte, publiserte kliniske studier bevise effektiviteten av B12-injeksjoner som vekt-tap bistand. Det er ingen for adenosin - faktisk er adenosin ofte brukt til å reversere vekttap hos kreftpasienter. I mellomtiden kan det føre til mange bivirkninger, inkludert brystsmerter og hjerte-problemer.

Kilder til adenosin og B12-injeksjoner

B12 og adenosin er ikke kontrollert stoffer, per se. De er populære i vekttap klinikker, men ikke nødvendigvis gis av en lisensiert lege. Ekstrem forsiktighet bør utvises når du besøker en slik klinikk. Adenosin og B12-injeksjoner for vekttap bør bare gjøres under tilsyn av en lege.