Digidexo.com

Hjelp til å slutte å røyke mens gravid

Hvis du er en røyker, har du blitt fortalt minst 10.000 ganger at røyking er dårlig for deg, og du bør slutte. Vanligvis vil du ignorere sannsigere og gå på inhalere røyk etter røyk; men når du er gravid, det er noe helt annet. Røyke mens gravide kan ha forferdelige effekter på barnet ditt, og samtidig slutte er aldri lett, er det viktig at du avslutter for velferden til barnet ditt. Noen ganger vil du trenger hjelp å gjøre dette, men det er aldri langt utenfor rekkevidde.

Vurdere ditt barns helse

Ifølge March of Dimes nettstedet, hvis alle Røykfrie gravide slutte i dag, ville det være en 11 prosent nedgang i antall dødfødsler og en 5 prosent reduksjon i dødsfall blant nyfødte. På toppen av dette, røyking under svangerskapet legger til en økt risiko for lav fødselsvekt og hjertefeil, som fører til utallige andre komplikasjoner. Bruke dette som motivasjon for å holde seg sterk og slutte å røyke. Det kan gjøre å slutte mye enklere for deg. Husk: Du er ikke bare å slutte selv, men din fremtidige sønn eller datter også.

Steder å Turn

Mens slutte å røyke er noe du selv må gjøre, betyr det ikke at du må gjøre det alene. Finn en støttegruppe eller en hotline og snakke med folk om å slutte. Støtte fra familie og venner er viktig også, fordi slutte å røyke kan være en mentalt og fysisk utmattende opplevelse. Prøv en gratis slutte linje som 1- (800) -QUITNOW (784-8669), eller besøk nettsamfunn som for eksempel QuitNet (se Ressurser) for å snakke med andre mennesker som er å slutte å røyke eller har allerede sluttet og liker å hjelpe andre gjør det samme.

Nikotinplaster og andre råd

Hvis viljestyrke alene er ikke nok, kan du også prøve å bruke nikotinplaster for å bidra til å dempe suget. Ifølge Pregnancy.org, har en studie vist at nikotinplaster er trygt for kvinner å bruke under graviditet. Dette gjelder spesielt i løpet av tredje trimester. Mens nikotin i plasteret er fortsatt ikke bra for barnet, er det langt mindre skadelig enn de utallige kjemikalier som ville inn i kroppen direkte gjennom røyke sigaretter. Selv om ikke den beste ruten å reise vurderer alle fødsler i studien var for tidlig, det er absolutt bedre enn ikke å slutte i det hele tatt, fordi babyer født under studien hadde en normal fødselsvekt.

Hold barnets helse i tankene og holde seg sterk. Ved å slutte, du nytte barnet ditt, så vel som deg selv. Sammen med dette, vil slutte kutte passiv røyking ut av hjemmet (forut din ektefelle er en ikke-røyker). Ifølge MayoClinic.com, inneholder passiv røyking en rekke potensielle kreftfremkallende. I ridding huset av passiv røyking, bidrar du til å bedre helsen til dem du deler et tak med.

The New York Times siterte Dr. David Abrams, en avhengighet forsker ved National Institutes of Health, som sa: "Det er vanskeligere å få av nikotin enn heroin eller kokain." Lær å bekjempe cravings, og du vil sikkert komme ut på toppen.