Digidexo.com

Hvordan bli kvitt spiral Lukt

Hvordan bli kvitt spiral Lukt


En spiral - intrauterin anordning - er en liten prevensjon enhet som settes inn i livmoren gjennom livmorhalsen. Med en hvilken som helst prevensjon enhet, er det en mulighet for bivirkninger. Ifølge NetDoctor: "Infeksjoner er litt mer vanlig i spiralen brukere, og er mest sannsynlig å forårsake symptomer i de tre ukene etter innsetting." En infeksjon kan føre til en endring i farge og lukt av utflod. Imidlertid ikke lukt etter en spiral innsetting ikke nødvendigvis betyr en infeksjon. Hvis lukten er ledsaget av smerte, blødning eller feber, bør du kontakte din fastlege eller OB / GYN så snart som mulig.

Bruksanvisning

•  Legg vanlig yoghurt til kosthold. Yoghurt inneholder Lactobacillus, som er en god bakterier som kan hjelpe i å gjenopprette din vaginal pH-balanse.

Suge en tampong i ren, usøtet yoghurt i flere timer. Sett inn tampongen inn i skjeden din for å bidra til å eliminere lukt. Hold tampongen inni skjeden din for noen timer. Etter den avsatte tiden, fjerne tampong og rengjøre området med vann.

Kombiner noen dråper tea tree olje med lunkent vann. Rense skjeden med tea tree olje-vann-blanding. Tea tree olje er en naturlig antiseptisk med soppdrepende egenskaper.

Endre ditt kosthold. En diett som inneholder alkohol og krydret mat kan fremme vaginal lukt. Spis mer grønnsaker og fersk frukt som blåbær, bananer, spinat og appelsiner. Disse matvarer er høy i antioksidanter og kan eliminere vaginal lukt. Drikk mer vann for å fjerne vaginal lukt.

løstsittende klær og bomull truser. Stramme klær og syntetiske truser kan øke vaginal svette. Løse klær og bomull truser gi bedre luftsirkulasjon til skjeden.