Digidexo.com

Hvordan behandle en øreverk Naturligvis

Hvordan behandle en øreverk Naturligvis


Hvis du ønsker å bruke antibiotika sparsomt, har du sannsynligvis ikke ønsker å bruke dem til en mindre øreverk. Den vanlige øreverk kan være forårsaket mange måter, men uansett hva årsaken kan du kurere eller lindre det med naturpreparater. Les videre for å lære hvordan man skal behandle en øreverk naturlig.

Bruksanvisning

•  Bland et fedd hvitløk og 3 ss. olivenolje til de er flytende. Lå på din side, og bruk en pipette eller bomullspinne til å sette 2-3 dråper i øret som gjør vondt. Forbli i den posisjonen i ca en halv time. Gjør dette tre ganger om dagen. Hvis du er den personen med øreverk, er det best å ha en hjelper sette dråper i øret.

Bruk mullein olje. Rist flasken godt og bruke 2-3 dråper i øregangen. Lå på din side i 25 til 30 minutter slik at den har en sjanse til å gå dypt inn i ørekanalen. Gjør denne prosedyren to ganger om dagen.

Ta kolloid sølv i en tabell, eller sted dråper i øret. Dette er en naturlig antibiotika.

Bland væske goldenseal og echinacea sammen som øredråper, eller kjøpe en ferdigblandet flaske. Bruk i henhold til instruksjonene på flasken.

Gi deg selv en Qigong massasje. Plasser den første finger bak øret og langfinger foran, under kinnbenet. De bør danne en V. Bruk og lette på trykket når du beveger fingrene nedover til pekefingeren når bunnen lobe. Beveg fingrene oppover gjør det samme trykket bevegelse. Gjør dette 36 ganger. Det hjelper å drenere lymfesystemet.

6. Pust duften av lavendel olje ved hjelp av en dampmetoden. Sett dampende vann i en liten bolle og tilsett fem på seks dråper lavendelolje. Telt og inhalerer i minst fem minutter.

Tips og advarsler

  • Hvis du får hyppige øreverk eller infeksjoner, kan det hende du har en allergi, TMJ eller noe annet som forårsaker problemet. Sjekk med legen din.
  • Vær forsiktig med noen ny ingrediens du bruker. Vær sikker på at du har ingen allergisk reaksjon på det. Plasser en liten skvett på en annen del av huden før du setter det inn i øret.