Digidexo.com

Slik fjerner Nitt Glue

Slik fjerner Nitt Glue


Skall er eggene som lus lå i håret under et angrep. Hunnlus lå disse nits på hårstrået, omtrent 1/2 tomme over hodebunnen. De vanligste legging områdene er på nakken og bak ears.The nits er hvite når de først ligget, men snu en mørk brun like før lus klekkes. Nits står fast på av en lim utskilles av hunnen. Dette limet er ganske sterk, vurderer det kom fra en så liten skapning. For å fjerne lim og løsne nits, må du bruke en spesiell nit kam.

Bruksanvisning

•  Vask håret med en hodelus insekticid sjampo. Følg produsentens instruksjoner til punkt og prikke. Dette er ikke et essensielt trinn. Det vil ikke drepe nits i håret, men det vil drepe voksne lus og stoppe dem fra å spre seg.

Towel håret tørt slik at det ikke lenger er dryppende våt. Deretter strøk håret i olivenolje til å hjelpe nit kam skyv gjennom. Bruk en vanlig kam å gre ut noen floker.

Plasser en lampe eller annen lys rett over håret for bedre visning. Den comber bør sitte slik at befengt hår er under henne.

Bruk nit kam til å kjemme håret fra bunnen av hodebunnen til endene. Bruk store bobby pins eller hårspenner å skille en tynn del av håret som er omtrent like bred som nit kam. Hold den ene enden av hår bort fra hodet med en hånd. Trekk deretter kammen sakte gjennom håret fra hodebunnen til endene av håret 2 til 3 ganger for å fjerne nits. Når nits har blitt fjernet fra den delen av håret, dyppe kammen i bolle med såpevann og deretter bruke et papir håndkle til å tørke av eventuelle nits. Seksjon av det behandlede hår slik at det er klart atskilt fra ubehandlet hår. Deretter gre annen tynne delen før du har jobbet gjennom hele hodet.

Vask håret med vanlig sjampo for å fjerne olivenolje og noen lus eller nit rester.

6. Undersøk håret igjen, liten del av liten del. Hvis noen nits fortsatt levd opp til håret, kuttet disse hårene med en liten saks.

Kontroller håret ukentlig for tegn på re-infisering. Gre ut noen nits som du finner så snart du oppdager dem.

Tips og advarsler

  • Bløt metall nit kam i kokende vann i 15 minutter etter at du er ferdig med å bruke det. Hvis nit kam er ikke metal, suge den i en løsning av 1 ts ammoniakk i 2 kopper varmt vann i 15 minutter. Sørg for at alle nits er borte før du lagre det eller bruke det på noen andre.
  • Skyll såpevann ned i toalettet når du er ferdig med det.
  • Dersom lus i håret ikke blir drept i løpet av 30 minutter etter påføring av den insekticide sjampo, lus de er motstandsdyktige mot det kjemikaliet. Velg en annen hodelus insektmiddel shampoo med en annen aktiv ingrediens.