Digidexo.com

Hjem Cure for tånegl sopp

Tånegl sopp starter som hvite eller gule flekker på tuppen av neglen. Som det vokser det penetrerer nai, forårsaker tånegl å tykne, blir sprø og slå en skjemmende nyanse av gult. Det finnes medisiner tilgjengelig for å behandle tånegl sopp. De er effektive 60 prosent av tiden, men de er dyre og kan ha betydelige bivirkninger. Hjem rettsmidler, mens ikke så effektiv, er billig og har ingen bivirkninger

Forebygging

Den beste behandling for nail sopp er forebygging. Denne soppen trives i fuktige, varme miljøer. Bruk fukttransporterende sokker for å holde føttene tørre. Slitasje bade sko eller flip-flops når du bruker dusjen på offentlige steder som for eksempel campingplasser eller treningssentre.
Forebygging er best fordi om du bruker en resept medisin eller et hjem rette, kan det ta så lenge som en måned før noen tegn til bedring i neglen kan oppdages. Hvis bedring oppdages etter en måned, kan det ta tre måneder før neglen er leget.
Nail sopp infeksjoner ofte oppstår på nytt. Forebyggende tiltak etter healing er viktig for å beskytte mot reinfeksjon.

Eddik Soak

En av de mest anbefalte hjem rettsmidler for tånegl sopp er å suge de berørte spiker i cider eddik bad i 30 minutter to ganger daglig. Etter å ha fjernet foten fra eddik bad, la tåneglene lufttørke før du setter sokker eller sko på. Hvis du har fotsopp samt tånegl sopp, er denne behandlingen også gunstig i å hjelpe til å helbrede fotsopp.

Listerine Soak

En annen populær hjemme bøte at noen sopp lider har funnet effektive er soaking sine tær i gult Listerine to ganger daglig. Listerine er et kommersielt tilgjengelig munnvann. En variant foretrukket av noen er å suge i en blanding av 50 prosent cider eddik og 50 prosent Listerine.

Vicks Vapor Rub

For å bruke Vicks Vapor Rub å behandle tånegl sopp, gni medisinen inn i berørte spiker eller spiker. Du kan gni litt på friske negler for å hindre smitte i å spre seg. Gjør dette tre eller fire ganger gjennom dagen og før du går til sengs om kvelden. Bruk sokker til sengs for å hindre at medisinen fra flekker arkene.

Hvordan finne ut om behandlingen er effektiv

Hvis hjem rette er effektiv soppen vil være å bli svart og ny vekst av neglen vil være klar av sopp og normal jakt. Som neglen vokser, vil sunn spiker erstatte den infiserte spiker. Som den infiserte neglen er trimmet av, vil tånegl ser normal igjen.