Digidexo.com

Slik Spot Symptomer på premenstruelt syndrom

Slik Spot Symptomer på premenstruelt syndrom


Uken før menstruasjon er ikke en morsom tid for de fleste kvinner. Mange lider av premenstruelt syndrom (også kjent som PMS), som forårsaker en rekke symptomer. Premenstruelle syndrom symptomer er lett å få øye på når du vet hva du er ute etter. Her er hvordan du kan oppdage symptomene på premenstruelt syndrom i deg selv.

Bruksanvisning

•  Sjekk kalenderen. De fleste kvinners premenstruelle syndrom symptomer oppdra sine stygge hoder ca en uke før menstruasjon er grunn til å starte. Når du vet at du skal flytte inn i "faresonen", begynne å lete for å få øye symptomer på premenstruelt syndrom.

merker endringer i brystene. Mange kvinner opplever ømme bryster smerter fra premenstruelt syndrom. Du legger kanskje merke at brystene verke eller skade som du går ned en trapp. Enhver bevegelse som forårsaker brystene til å flytte rundt kan være smertefullt. Også, kan du legge merke til at vannet treffer brystene i dusjen er smertefullt.

Detect hyppig tørste. Premenstruelt syndrom fører ofte kvinner til å holde på vann, eller "bloat". Premenstruelt syndrom kan også føre til en kvinne å kreve salt mat, noe som bidrar til oppblåsthet og tørst.

Vær oppmerksom på plutselig vektøkning. Oppblåsthet kan føre til en kvinne å få flere pounds av vann vekt. Hun kan merke dette på skalaen, eller i hvordan hennes klær passer kroppen hennes. Plutselig vektøkning er lett å oppdage og er ofte et symptom på premenstruelt syndrom snarere enn et tegn på at en kvinne er å spise for mye.

Erkjenne cravings. Premenstruelt syndrom kan føre til en kvinne å kreve en rekke matvarer. Sjokolade har en tendens til å være en vanlig gjenstand for hengivenhet for kvinner som lider av premenstruelt syndrom.

Bli klar over irritabilitet. Kvinner med symptomer på premenstruelt syndrom ofte blir irritabel som kroppene deres forberede sine perioder. Du kan oppleve hodepine eller bare en generell følelse av grouchiness som dine symptomer på premenstruelt syndrom fortsette.

Bekreft dine symptomer på premenstruelt syndrom. Når en kvinnes periode starter, hennes symptomer på premenstruelt syndrom vanligvis forsvinne. Hvis du plutselig oppdager et fravær av dine symptomer på premenstruelt syndrom når menstruasjonen starter, vil du vite at du var vellykket i fange dine premenstruelle syndrom symptomer.

Tips og advarsler

  • Over-the-counter medisiner er tilgjengelige for å gi deg lindring fra mange symptomer på premenstruelt syndrom.
  • Familie og venner (og spesielt ektemenn) bør unngå skjerpende en kvinne når de får øye symptomer på premenstruelt syndrom.