Digidexo.com

Hvordan å behandle kronisk tretthet Med Diet

Hvordan å behandle kronisk tretthet Med Diet


Kronisk utmattelsessyndrom safter en persons energi og fører til søvnløshet, muskel og leddsmerter og andre problemer som påvirker kroppens organer også. Noen ganger kan du helt behandle kronisk tretthet med kosthold endringer, men alvorlige tilfeller krever en mangesidig tilnærming.

Bruksanvisning

Lær å behandle kronisk utmattelses Med diett endringer

•  Øk mengden av protein i kosten. Egg, bønner og mange typer kjøtt er gode kilder til protein. Når du behandler kronisk tretthet med et protein diett, være sikker på at du ikke får mer enn 30 prosent av din totale daglige kalorier fra protein.

Drikk mye vann for å holde kroppen skikkelig hydrert. Du bør drikke ca 8 glass vann hver dag. Du må drikke rent vann i stedet for brus eller sportsdrikke, siden de drikker inneholder store mengder sukker.

Skjær sukkerholdig snacks ut av kostholdet ditt. Sukker kan gi deg et midlertidig løft av energi, men det er ikke en god måte å behandle kronisk tretthet. Du kan erstatte disse snacks med porsjoner med frisk frukt eller en protein snack for å få en naturlig energikick.

Reduser mengden koffein du forbruker. Koffein stimulerer sentralnervesystemet, men bremser deg ned på lang sikt hvis du drikker det i løpet av dagen. Kaffe, te, energidrikker og andre koffein-tunge stoffer også dehydrerer kroppen din.

Vurder å redusere mengden melk du forbruker. Mange kronisk tretthet lider har også gastrointestinale problemer som er forsterket av laktose. Prøv å drikke soyamelk som et alternativ.

Ta et supplement som en del av kronisk utmattelse kosthold. Omega-3 kosttilskudd kan være nyttig hvis du ikke har mye fisk eller egg i kostholdet ditt. Jern piller kan hjelpe kjempe mot anemi som plager mange kroniske utmattelses pasienter.

Hint

  • Behandling av kronisk utmattelse med en diett endring tar tid. Du bør forvente å opprettholde en diett for 4 til 6 uker før du merker stor økning av energi.
  • Det kan være lurt å avgifte systemet før du starter en diett for å bekjempe kronisk trøtthet. Spør legen din om trygge måter å skylle giftstoffer ut av kroppen din.
  • Noen mennesker tror at å sette en klype salt i vann eller på din mat kan bidra til å bekjempe kronisk utmattelsessyndrom.
  • Har en lege se på blodsukkernivået før du klippe store mengder sukker ut av kostholdet ditt.
  • Ikke drikker mye alkohol, fordi det tørker kroppen din.