Digidexo.com

Leger av Naturopathy & Lønn

Leger av Naturopathy & Lønn


Folk søker alternative helsetjenester kan slå til en naturopathic lege - et ND eller Sjøfartsdirektoratet - for å behandle sine plager. Snarere enn å behandle symptomer, leger av naturopathy behandle sykdommer ved hjelp av naturlige og forebyggende behandlinger som urtemedisin, homøopati og massasje.

Medisinske leger versus Naturopathic Leger

Leger og naturopathic leger er utdannet i samme fag, ifølge American Association of Naturopathic Physicians. I motsetning til leger som praktiserer tradisjonell medisin, leger av naturopathy studie holistisk medisin. Deres studier også legge vekt på velvære og sykdomsforebygging.

Utdanning

Leger av naturopathy må delta fire årene av en graduate-nivå lisensiert naturopathic medisin program, i henhold til Association of Akkreditert Naturopathic Medical Colleges. De fire år med trening inkluderer fag som akupunktur, homeopatisk medisin, fysikalsk medisin og klinisk ernæring.

Lønn

Lønn for en naturopathic lege variere. NDs med travle praksis tjener en gjennomsnittlig nettoinntekt mellom $ 80 000 og $ 90 000, ifølge AANMC. Lønn er vanligvis betydelig mindre for begynnelsen naturopathic leger og de som jobber deltid.