Digidexo.com

Hva hvis en Varicose Vein Bursts?

Åreknuter ser ut som hovne blå eller mørk lilla årer, vanligvis vises på bena og føttene. For folk flest, er de bare et kosmetisk problem. Hvis en varicose blodåre sprekker, kan det resultere i smertefulle blåmerker og hevelser.

Årsaker

Alder gjør at blodkarene til å svekke seg over tid. Hvis en blodåre er svekket nok, til blod bassenger forårsake åreknuter å hovne opp og, i sjeldne tilfeller, briste. Åreknuter er mer utsatt for fysiske skader også.

Effekter

Blåmerker resultere når en varicose vein bursts. Sår er forårsaket av årer nær overflaten av huden sprekker, vanligvis på grunn av fysisk traume.

Behandling

Is området av knuse og heve beinet så mye som mulig. Legemet vil fullstendig absorbere blodet i området av den knuse løpet av et par uker.

Advarsel

Hvis blåmerker og hevelse er stor nok til å mistenke alvorlig indre blødninger (blødning), kontakt lege eller sykehus umiddelbart som det kan tyde på en dødelig tilstand.

Forebygging

Forbedre sirkulasjon reduserer risikoen for åreknuter og deres komplikasjoner betraktelig. Trening, lavere vekt og heve bena all hjelp behandle og forebygge åreknuter.