Digidexo.com

Tannpleier Krav

Tannpleiere bistå tannleger med prosedyrer som tannpuss, bruk av fluor og ta og utvikle x-stråler. Fordi jobben innebærer mange tekniske prosedyrer, må tannpleiere fullføre utdanning og krav til opplæring og også bli lisensiert.

Utdanning

En 2-årig utdanning ved et fellesskap eller teknisk fagskole er vanligvis tilstrekkelig til å kvalifisere seg til å bli en lisensiert tannpleier. Imidlertid kan en 4-årig utdanning være nødvendig å gå inn i undervisningen eller å arbeide i et folkehelse kapasitet.

Trening

Oppnås mest tannpleier opplæring i et college program og består av å gjøre inngrep på pasienter under tilsyn av en instruktør eller tannlege som regel. Når du finner en jobb, kan arbeidsgiveren din har tilleggskrav som er spesifikke for sin praksis opplæring.

Lisens

Alle stater krever tannpleiere til å bli lisensiert. Dette gjøres vanligvis ved å sende en statlig eksamen og / eller få en bestått score på National Board Dental Hygiene eksamen.

Hvor tannpleiere Work

De fleste tannpleiere jobber i tannlege kontorer bistå i tannbehandling. Andre muligheter er å arbeide i sykehus, sykehjem og helsestasjoner. Tannpleiere som får nok opplæring og utdanning kan gå inn i forskning eller undervisning.

Evner Needed

Tannpleiere må stå og sitte i lange perioder av gangen. Det er også godt å ha fingerferdighet, fordi tannpleiere blir ofte oppfordret til å utføre prosedyrer som for eksempel fjerning av plakk, tannpuss og bruk av fluor eller fugemasse.