Digidexo.com

Pulsatile Tinnitus Symptomer

Pulsatile Tinnitus Symptomer


Det finnes mange former for tinnitus at en person kan oppleve. Noen lider objektiv tinnitus, noe som betyr at legen er i stand til å høre lyden du hører ved hjelp av et stetoskop. En type objektiv tinnitus kalles "pulserende" eller pulserende tinnitus, som er navngitt som sådan fordi den lidende hører lyder som minner dem om den pulserende lyden av et hjerteslag. Denne typen tinnitus har ganske mange symptomer som hjelper deg å avgjøre om du faktisk lider av denne tilstanden.

Symptom 1: Pulserende Lyder

Det vanligste symptomet er en knocking eller å klikke på den etterligner en puls eller hjerterytme. Dette skjer vanligvis på grunn av endringer i blodets strømmer på grunn av en av de sykdommer som forårsaket det pulserende tinnitus.

Hodepine

Hele tiden å ha disse høye lyder fra pulserende tinnitus i hodet ditt kan føre til at du har alvorlige, ofte ødeleggende, hodepine.

Vertigo

Ekstreme følelser av svimmelhet (vertigo) ledsaget av følelser av kvalme kan også være en klage på noen med pulserende tinnitus.

Insomnia

Avhengig av alvorlighetsgraden av det pulserende tinnitus, kan noen av de syke har problemer med å sovne eller forbli sovende.

Depresjon

Ifølge en Baylor College of Medicine studien, kan mange mennesker med denne formen for tinnitus bare oppleve depresjon hvis de lider av en mer alvorlig eller ødeleggende type pulserende tinnitus.

Hørselstap

Som med alle de forskjellige typer av tinnitus, kan pulserende tinnitus følges av hørselstap. I noen tilfeller hørselstap kan også være årsak til tinnitus, noe som gjør tinnitus dens symptom så vel som dens årsak.