Digidexo.com

Hva er fordelene med en juicer?

Hva er fordelene med en juicer?


De fleste er kjent med viktigheten av å spise den tildelte dose av frukt og grønnsaker hver dag. Men fortsetter fordelene med juicing disse daglige porsjoner for å bygge en følgende, utgir seg for å bidra til å bekjempe aldringsprosessen og sykdom, samt øke metabolic rate. Det er unektelig at fersk juice gir kroppen med viktige vitaminer og næringsstoffer som øker immunitet.

Vekttap fordeler

Juicing kan bidra til å rense og avgifte kroppen din for å stimulere vekttap. Juiced grønnsaker tilby en konsentrert form av levende enzymer, essensielle vitaminer og mineraler som bidrar til å stabilisere blodsukkernivået i kroppen.

Energi Fordeler

Siden kroppen lett kan fordøye næringsstoffene i en frukt eller grønnsaker i form av saft, blir den raskt absorbert av kroppen og omdannes til energi. Disse rå frukt og grønnsaker inneholder svært gunstige enzymer som kroppen bruker til å forbrenne maten. Derfor vil drikker fersk juice fra frukt og grønnsaker øke kroppens stoffskifte, øke energinivået.

Disease Prevention Fordeler

The National Cancer Institute fremmer spise mer frukt og grønnsaker for å bidra til å bekjempe sykdommer, for eksempel ulike former for kreft. The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) bemerker videre at "Økt daglig inntak av frukt og grønnsaker kan bidra til å forhindre mange kroniske sykdommer." Rå grønnsaker, inkludert kål, hvetegress og brokkoli, inneholder økt nivåer av klorofyll, som hjelper kroppen å avgifte blodet.

Immunsystem Fordeler

Juicing rå frukt og grønnsaker i motsetning til matlaging dem tillater antioksidanter og næringsstoffer for å holde intakt slik at kroppen høster sine fulle fordeler. Denne konsentrasjonen av immun-boosting stoffer bidra til å helbrede kroppen.