Digidexo.com

Naturlig behandling for å bli kvitt Fluid i Ører

Å ha væske i ørene betyr vanligvis det er noen form for infeksjon. Dette kan være en smertefull og svimlende opplevelse, fordi problemer i ørene har en tendens til å føre til problemer med hørsel og balanse. Det er mange naturlige rettsmidler du kan prøve å kvitte seg med væske i øret.

Om

Det er tre deler til en øre: det ytre øret, mellomøret og det indre øret. En blokkering av øretrompeten i mellomøret fører vanligvis til en opphoping av væske. Væske i øret betyr at en vassen og slimaktig væske har bygget opp bak trommehinnen. Dette skjer vanligvis i løpet av allergier, forkjølelse eller en øvre luftveisinfeksjon. Noen ganger opphoping av væske kan føre til press, noe som fører til øreverk, hevelse eller rødhet.

Hjem Rettsmidler

Prøv å ligge øret på en varmepute. Dette hjelper til å fukte fluidumet i øret og lindrer noen av smerte.

Sett noen dråper hvitløk juice i øret. Føn øret med en hårføner, men være forsiktig med å være minst 12 inches fra hodet. Det rette vil tørke opp alt vannet som er fanget i øret.

Trekke ut saften fra en løk og sette et par dråper inn i øret. Etter et minutt, lå på din side for å la saften å gå ut av øret. Gjenta til tilstopping forårsaket av fluidet er fjernet. Du kan også bruke eple cider eddik på samme måte.

Bland sammen rubbing alkohol og eddik. Sett to dråper i den infiserte øret en gang i uken. Alkoholen hjelper til å tørke opp en væske når eddik virker til å ødelegge bakterier.

Tyggegummi kan bidra til å løsne opp fluidet i øret og lindre smerte.

Prøv å svelge så hardt du kan. Svelge kan åpne opp Eustachian rør og væsken kommer vanligvis rett ut. Gjenta svelge så mye som er nødvendig.

Ta en dråpe tea tree olje i øret. Dette bidrar til å hindre bakterier fra å vokse og staves av infeksjoner.

Forebygging

For å holde væske i øret fra reoccurring, husk noen enkle trinn for å ta.

Sørg for at du holde seg borte fra sigarettrøyk.

Prøv å unngå å være rundt andre mennesker som er syke med forkjølelse eller influensa.

Unngå å få vann i ørene når du dusjer eller bader. Også, ikke bade hvis du har væske i ørene.

Som alltid, hvis symptomene ikke bedres eller blir verre, kan du gå til legen din for umiddelbar medisinsk behandling.