Digidexo.com

Kan Hot Peppers skade fordøyelsessystemet?

Kan Hot Peppers skade fordøyelsessystemet?


Krydret smekk av chilipepper er nok til å gjøre noen lurer på om magen er fare for å bli brent. Heldigvis, selv i all sin spiciness, chilipepper er ikke så farlig som de kan virke.

Hva gjør Peppers Hot?

Den kjemiske som gir chilipepper deres spiciness kalles capsaicin (uttales kap-SAY-uh-sin). Capsaicin finnes hovedsaklig i de hvite pithy ribbeina og frø av pepper.

Typer Peppers

Hotness av en pepper måles med Scoville heat skala. Den søte paprika har null scoville enheter, mens det hotteste pepper i verden, den bhut Jolokia, har en heidundrende 1 million scoville enheter.

Har Capsaicin skade magen?

Til tross for sitt rykte, trenger chilipepper ikke forårsake intestinal skade. Faktisk en studie gjort av Dr. David Y. Graham av Baylor College of Medicine antyder at capsaicin faktisk bidrar til å beskytte mageslimhinnen.

Fordeler med Peppers

Å spise chilipepper kan fremskynde stoffskiftet, noe som hjelper til å brenne ekstra kalorier. Hot Peppers kan også fungere som en appetitt suppressant. I tillegg kan de bidra til å lindre luftveisproblemer når det spises fordi capsaicin får kroppen til å frigi væsker som vasker bort irritanter.

Hot Pepper Misforståelse

Fargen på en pepper har ingenting å gjøre med sin varme nivå. Det betyr frukten modenhet. Også ble det chilipepper gang tenkt å både kurere sår og hjelpe med høyt kolesterol, selv om kliniske tester har funnet noen bevis for å støtte noen av disse påstandene.