Digidexo.com

Planter som vokser på jorden og produsere naturlig østrogen

Planter som vokser på jorden og produsere naturlig østrogen


Helse advokater og leger har alltid vært søker ny, all-naturlige måter å gi sine pasienter med økt utholdenhet og vitalitet. Nylig, MD Lana Liew, forfatter av The Natural Østrogen Diet og Recipe Book, mener at svaret ligger i å gi sine pasienter et kosthold som fremmer fordelene med naturlig østrogen. Mange planter produserer en variant av denne steroid og kan finnes i de vanligste steder, matbutikk.

Frukt

Østrogen, en naturlig steroid, blir produsert i naturen som phytoestrogen. Ved inntak av frukt som bærer phytoestrogen kan vi aktivere østrogenreseptorer som allerede er i kroppen vår og få mulige fordeler. Frukt som besitter phytoestrogen inkludere epler, appelsiner og vannmelon. Andre frukter som kirsebær, cantaloupe, sitroner og grapefrukt også besitter phytoestrogen i varierende mengder. Mengden av fytokjemikalier i våre organer spiller en viktig rolle i kampen mot mange sykdommer.

Grønnsaker

Mange foreldre er kjent med vanskelighetene med å prøve å overbevise sine barn til å spise grønnsaker. Her er en grunn til å gi det en gå. Flere grønnsaker kjente til amerikanske dietter, for eksempel tomater, paprika, selleri, brokkoli, blomkål og rosenkål, alle bærer noen ekstra beløp på phytoestrogen i dem. Ved å dampe disse grønnsaker i stedet for koking, kan de maksimale mengder av denne naturlige steroider bli bevart i maten og holdes tilgjengelig for kroppen ved inntak.

Urter og frø

Flavorful urter og krydder har alltid vært en del av menneskets kosthold. Det er mange kreative måter å krydre opp dagens tradisjonelle retter. Mens du legger smak og tekstur til blid retter, urter også gi en naturlig økning av phytoestrogen. Oregano, timian, ingefær, mynte, rosmarin, salvie, fennikel og persille kan alle legge et sunt krydder til nesten alle parabolen. Også, linfrø, som nå er kjent for å senke kolesterol og blodtrykket, også inneholde en liten mengde naturlig østrogen.