Digidexo.com

Hva er kanaler på et digitalt høreapparat?

Hva er kanaler på et digitalt høreapparat?


Digitale høreapparater varierer i pris fra $ 500 til $ 5000 per hjelpemiddel. Den prisklasse direkte relatert til hvor mange kanaler et digitalt høreapparat har. Kanaler og avanserte funksjoner går hånd i hånd når det kommer til høreapparater. Flere kanaler betyr flere funksjoner-og en høyere prislapp.

Testing

Hørsels tester avgjøre hvor godt du kan høre frekvenser forbundet med menneskelig tale. Frekvensområdet testet under en standard hørselstest er 125 til 8000 Sjelden har en person med et hørselstap høre alle disse frekvensene på samme volumnivå.

Betydning

Kanaler er frekvens bestemte deler innenfor et høreapparat er databrikke som er programmert i henhold til resultatene av en hørselstest. Før kanaler, høreapparater forsterket alle lyder likt, noe som gjør høreapparater for ubehagelig for noen mennesker å bære.

Typer

En digital-programmerbart høreapparat interne databrikke er i stand til separat å programmere 2 til 20 deler av frekvenser. Med andre ord, kan høreapparater har 2 til 20 kanaler. Hver kanal kan du angi et annet volum eller respons for den delen av frekvenser. Dette kalles frekvens bestemt respons.

Funksjoner

Hørselstestresultater er programmert til databrikke i høreapparatet. Kanalene automatisk justere i henhold til dine spesifikke høre behov. Kanaler gi riktig mengde volum nødvendig ved hver frekvens for å gi deg den beste hørsel mulig.

Effekter

Kanaler ligne naturlig hørsel funksjon. Inni ørene er separate nerveender for hver frekvens av menneskelig hørsel. Et digitalt høreapparat gjenoppretter hørsel, men bare på frekvensene som trengs av øret. Jo flere kanaler høreapparat har, jo mer naturlig, komfortabel og klar lyd være.