Digidexo.com

Evening Primrose som Brain Food

Evening Primrose som Brain Food


Nattlysolje er hentet fra frøene av nattlysolje anlegg og deretter sette i kapsler for bruk. Mens nattlysolje er vanlig å behandle hudsykdommer som eksem, har nattlysolje også fordeler for hjernen. Men mens nattlysolje består av ingredienser som er gunstig for hjernens helse og utvikling, dens effektivitet behandling av visse hjernen lidelser har ikke vært fullt bevist av FDA.

Fordeler

Nattlysolje inneholder omega-6 essensielle fettsyrer og gamma-linolenic acid (GLA). Omega-6 fettsyrer er nødvendige for menneskers helse, men kan ikke bli syntetisert ved det menneskelige legeme. Kombinert med omega-3 fettsyrer, disse essensielle fettsyrene fremmer hjernens vekst og utvikling, samt normal aktivitet. Begge disse essensielle fettsyrene er klassifisert som flerumettede fettsyrer (PUFA), og også hjelpe til med å stimulere hud og hår vekst, opprettholde sunne bein, regulerer stoffskiftet og reproduktive evner.

Gamma-linolensyre er også en omega-6 essensielle fettsyrer og er antatt å være den aktive bestanddel i nattlysolje. Mens GLA kan oppnås direkte gjennom nattlysolje, solbær frø olje og agurkurtolje, er linolsyre omdannet til gamma-linolensyre i kroppen, og deretter videre bearbeides til arakidonsyre. Den friske balanse mellom omega-3 fettsyrer og omega-6 fettsyrer bør være mellom 1: 1 til 4: 1, idet mengden av omega-3-fettsyre forbruk høyere.

Side Effects

Noen mennesker kan ha milde bivirkninger av å ta nattlysolje. Bivirkninger inkluderer gastrointestinale plager, slik som løs avføring og magesmerter, hodepine og kvalme. Et utslett er også mulig i folk som har allergi mot planter i Onagraceae familien.

Det har vært rapportert om kramper hos brukere av nattlysolje; Men disse brukerne har vanligvis et tidligere beslag lidelse eller også tar bedøvelse. Når du tar nattlysolje, er det best å unngå visse medisiner, som klorpromazin (Thorazine), tioridazin (Mellaril), trifluoperazin (Stelazine) og flufenazin (Prolixin) for å redusere risikoen for anfall. I tillegg bør folk som vil få tilsendt bedøvelse for kirurgi slutte å ta nattlysolje minst to uker før.

Lidelser

Bruken av nattlysolje å behandle ulike hjernesykdommer ikke har nok støtte bevis for å være støttet av FDA som en behandling. Flere laboratoriestudier har vært gjort på behandling av multippel sklerose med nattlysolje, men det er begrenset bevis for sine fordeler på mennesker. Studiene på schizofreni behandling med nattlysolje har vært blandet, men testing med fiskeolje, som inneholder omega-3 fettsyrer, har produsert bedre resultater. Små ADHD studier på mennesker har vist manglende fordeler, men videre forskning er fortsatt nødvendig for å stivne disse funnene.