Digidexo.com

Hvordan å bleke tennene Med Orange Peels

Hvordan å bleke tennene Med Orange Peels


Som du ser i speilet og smile, trenger du ikke liker det du ser. Tennene er misfarget og ikke så hvite som de en gang pleide å være. Hvis dette høres kjent ut, kan det være lurt å se nærmere på en tenner-whitening behandling. Tennene kan bli misfarget når du blir eldre. Ting som te, kaffe, røyking, dårlig tannhelse, og visse medisiner og sykdommer kan alle misfarge tennene. Over-the-counter og i-kontoret bleking behandlinger er effektive, men kostbart. En mer rimelig måte å bleke tennene dine er ved hjelp av oransje skreller.

Bruksanvisning

Rull en appelsin rundt på et flatt underlag. Dette vil løsne huden fra kjøttet.

Skrell appelsinen slik at du ender opp med strimler av appelsinskall. Plasser tuppen av kniven på midten toppen av oransje. Dra den gjennom huden, halvveis rundt den oransje, hele veien ned til bunnen sentrum. Unngå å skjære gjennom kjøttet av den oransje. Gjenta dette til du har gjort kutt rundt din oransje. La ca 1 tomme av plass i mellom hvert kutt.

Ta tak en stripe av appelsinskall på midten øverst og strippe den av oransje. Gjenta dette til du ender opp med 1-tommers strimler av appelsinskall og en helt skrellet appelsin.

Hold en appelsinskall med den hvite, innvendig del vendt mot deg. Dekk tennene med skallet. Gni hvit av de skreller frem og tilbake over tennene. Syren i de oransje skreller lysner tennene.

Skyll av noen appelsinskall rester igjen på tennene. Puss tennene med fluortannkrem. Alltid børste tennene etter bleking dem med oransje skreller fordi skreller er naturlig surt, noe som kan skade tennene.

Hint

  • Ta kontakt med tannlegen din for å finne den beste Whitening metoden for tennene.
  • Unngå å bruke dette bleking metoden mer enn en gang i uken fordi hyppig bruk kan føre til irreversibel skade på tannemaljen.