Digidexo.com

Kosttilskudd restriksjoner for type 2 diabetes

Mayo Clinic beskriver type 2 diabetes som en sykdom som er forårsaket av kroppens manglende evne til å regulere nivået av sukker i blodet med insulin. Ubalansen kan føre til skade av kroppens viktigste organer, inkludert hjertet og nyrene. Det kan også føre til problemer med sirkulasjonssystemet og nervesystemet. Hvis du har blitt diagnostisert med type 2 diabetes, må du ta hensyn til dine kosttilskudd restriksjoner og følger dem for god helse og for å hindre ytterligere skade på kroppen din.

Begrense sukker og karbohydrater

En av de første kosttilskudd områder du vil ønske å begrense er inntaket av behandlet sukker. Dette inkluderer bord sukker og bearbeidet mat, som kjeks, godteri, kaker, is og søtet drikke. Raffinert sukker kan føre til tannråte, nedsatt immunforsvar og fedme, som er knyttet til utvikling av diabetes. Når man spiser sukker, beveger det insulin til cellene hvor den kan brukes som energi. Men folk med type 2 diabetes ikke har fungerende insulinreseptorer, så sukker de forbruker bygger seg opp i blodet.

Raffinerte karbohydrater og generell karbohydratinntak bør også være begrenset når du har type 2 diabetes. Raffinerte karbohydrater inkluderer hvitt brød, produkter laget med hvitt mel, pasta, kjeks, og de fleste behandlet og pakket mat. Ifølge en studie i den 8 april 2008, utstedelse av ernæring og metabolisme, begrenser karbohydrater for type 2 diabetiker fremmer vekttap, bidrar til å regulere insulin nivåer ved å hindre sine svingninger og forbedrer kontroll av overordnede blodsukkernivå.

Begrense Kalorier

Mens du begrenser raffinert sukker og karbohydrater, vil du finne deg selv å spise mer friske grønnsaker, frukt og magre proteiner. Men bare fordi disse matvarene er sunt for deg og får lov, bør du ikke overindulge med dem. I den 16 september 2008, nummer av Journal of American College of Cardiology, leger anbefaler at diabetikere begrense deres totale kaloriinntak for å redusere sin kroppsmasseindeks, lavere triglyserider, bedre blodsukkernivå og bedre hjertefunksjon. Din lege og / eller ernæringsfysiolog vil hjelpe deg å etablere en daglig kalori og karbohydrat grense. Følg nøye med på kaloriene i maten du spiser, selv om de er sunne matvarer, for å møte disse kosttilskudd mål og kontrollere sykdommen.