Digidexo.com

Hvordan Diffuse Thieves Oil

Eterisk olje diffusjon er ikke bare et middel til å frisket luften eller dekker giftige lukt, kan det også være et middel for å desinfisere luften og ødelegge farlige bakterier og giftige mold. Mens mange single og blandede oljer er effektiv mot bakterier, blanding kalt "tyver olje" har den lengste historien til denne bruken. Flere viktige oljeprodusenter har blandinger som kalles "tyver olje" eller "tyver blanding", men den mest kjente er Tyvenes merkevare. Dette splitter inneholder de essensielle oljer av nellik, kanel, sitron, eukalyptus og rosmarin. Tyver olje kan bli diffundert i en rekke måter, men kuldeluftspredning er anbefalt av produsenten for størst effektivitet.

Bruksanvisning

Cold-Air Diffusion

Monter diffuser i henhold til instruksjonene på pakken. For den vanligste typen av diffuser, koble slangen til pumpens utløp og godt inntak. Deretter plasserer forstøver --- en glasskule med en høy stilk --- over brønnen luftstråle. Koble pumpen til en stikkontakt.

Legg 15 til 20 dråper Thieves 'Olje til diffuser er godt. Oljen skal være omtrent en kvart tomme dyp.

Juster strømning av oljen inn i forstøveren ved hjelp av styreventilen slik at oljen diffunderer sakte og jevnt.

tillater oljen å diffundere i 15 til 20 minutter. Hvis du bruker Thieves 'Olje for å bekjempe giftig mold, la den diffuse kontinuerlig i 72 timer.

Diffusion Pot

Legg eterisk olje til diffusjon potten. Jo mer olje lagt til potten, vil jo sterkere diffust duft være.

Sett proppen i gryten og legg den på et sentralt sted, og pass på at det ikke kan bli slått over eller sølt.

Kontroller nivået av olje i gryten og tilsett olje som trengs for å holde aroma på ønsket intensitet.

Steam Diffusion

Sett de 2 kopper vann i vannkokeren eller gryte og få til en rullende koke på komfyren, eller sette den i mikrobølgeovn-safe skål og varme til koking i mikrobølgeovnen.

Fjern vannet fra varmekilden og hell i bollen.

Legg 10 til 15 dråper Thieves 'Olje til vannet.

Legg bollen i området som skal deodorized, og pass på at det ikke kan bli sølt eller veltet.

tillater oljen å diffundere til vannet er ikke lenger er varmt, og deretter kaste vannet. Eteriske oljer er svært brannfarlig, så ikke prøv å varme opp vann som har hatt olje lagt.