Digidexo.com

Hvordan hjelpe med Stroke Rehab

Ifølge Mayo Clinic, kan et hjerneslag forårsake en rekke problemer, avhengig av hvilken del av hjernen ble påvirket. Disse problemene kan omfatte, lammelser eller tap av muskelbevegelser, problemer å snakke eller svelge, hukommelsestap og smerte. Rehabilitering av hjerneslag er vanskelig og tidkrevende, og litt hjelp kan gå en lang vei.

Bruksanvisning

•  Be om hjelp fra de riktige fagfolk. Hvert slag overlevende gjennomgår en annen rehabiliterende prosess avhengig av områdene av hjernen som ble skadet og omfanget av skaden. Rehabilitere et slag overlevende er ikke sannsynlig å være noe du kan gjøre alene. Avhengig av komplikasjoner oppleves av hjerneslag overlevende kan rehabiliterende prosessen inkluderer rehabilitering lege, sykepleier, ernæringsfysiolog, fysioterapeut, yrke terapeut, rekreasjons terapeut, logoped, sosionom og psykolog.

Finn et slag støttegruppe, enten i nærheten av deg eller på nettet. Stroke støtte grupper er vanligvis laget av slagrammede og deres venner og familiemedlemmer. Bli med i en slag støtte gruppen kan være gunstig av flere grunner. En gruppe gir tilgang til et vell av informative tips om rehabilitering. Det kan være en god kilde til inspirasjon. Slagrammede og pårørende kan sosialisere og få venner.

Utforsk gratis og lave kostnader behandlingstilbud. Rehabilitering kan være økonomisk drenering. The American Stroke Association bemerker at behandlingsstudier er ofte søker kvalifiserte frivillige. En søkbar database over behandlingsstudier finner du på linken nedenfor. I tillegg kan enkelte universiteter tilbyr "høyere nivå" rehabiliterende behandling under oppsyn av fagfolk for gratis eller til en brøkdel av normal pris. Til slutt, avhengig av om hjerneslag overlevende kvalifiserer, kan du vurdere å hjelpe ham eller henne søke om Social Security Disability Insurance (SSDI). Dette kan gjøres med eller uten advokat. Men mange lover skoler tilbyr gratis tjenester til enkeltpersoner som kvalifiserer økonomisk. Informasjon om uføretrygd program finner du på lenken under.