Digidexo.com

Hvordan sove på Magnetic Puter

Hvordan sove på Magnetic Puter


Magnetisk terapi er en alternativ medisinsk behandling for alt fra bihuleproblemer til muskelspenninger til søvnløshet. Ifølge Rådet for magnetisk terapi, har det vært mer enn 300 internasjonale studier knyttet til bruk av magnetismen i behandling og herding plager. En måte å bruke magnetisk terapi for å behandle søvnløshet, sinus problemer og nakkeproblemer er å sove på en magnetisk pute. Du kan kjøpe puter produsert med magnetene som allerede er i dem, eller du kan sette pads som inneholder magneter i egne putevar sammen med standard puter. I hvert tilfelle, er prosedyren for anvendelse av dem er den samme.

Bruksanvisning

•  Plasser den magnetiske pute på sengen der du vanligvis bruker puta. Hvis du bruker den magnetiske pad, sett den inn i putevar sammen med vanlig pute.

sove på magnet pute eller vanlig pute med magnetisk pad innsats på samme måte som du ville brukt en vanlig pute. Få nok uforstyrret søvn for å sikre at dine problemer ikke er forårsaket av en mangel på vanlig hvile.

Bruk den magnetiske pute hver natt. Konseptet er at det magnetiske felt som frembringes av den magnetiske pute eller magnetiske hjelpemidler puten i å tilbakestille kroppens naturlige døgnrytme, eller kropps klokke. Hull i bruken av magnetisk pute eller pad kan tillate kroppen klokken for å bli ute av sync igjen.

Tips og advarsler

  • I tillegg til å bruke magnetiske putevar eller pad inserts, sørg for at sovende kvartalene er så rolig og avslappende som mulig. Alle bomull, tilstrekkelig varme tepper, et mørkt rom og 6 til 8 timer uavbrutt stillhet alle bidrar til en god natts søvn.
  • "Memory skum" puter og madrass topper som omfatter magneter også er tilgjengelig og kan gi mer komfort under søvn.
  • Sørg for å bruke sterke nok magneter i noen magnetisk terapi behandling. Noen studier tyder på at magnetiske armbånd og andre magnetiske smykker designet for å lindre leddgikt og andre forhold ikke inneholder sterke nok magneter for å hjelpe kroppen helbrede.
  • Det er best å ikke bruke magnetiske puter eller andre elementer hvis du har en pacemaker eller hvis du er gravid. Unngå magnetisk terapi hvis du har en transdermal medikament patch, og holde magnetisk terapi produkter bort fra ditt kredittkort, datamaskiner, USB-stasjoner eller andre magnetiske medier.