Digidexo.com

Indiske Teenage Akne rettsmidler

Indiske Teenage Akne rettsmidler


Akne er en vanlig hud problem i ungdomsårene. Indiske rettsmidler som hevder å målrette flekker og urenheter som regel består av naturlige produkter, slik at de kan være mindre sannsynlighet for å gnist bivirkninger enn noen av de vanlige vestlige medisiner.

Årsaker

Alvorlighetsgraden av tenårene acne varierer fra person til person, og er vanligvis et resultat av hormonelle endringer. Tradisjonell indisk medisin, eller ayurveda, identifiserer også andre faktorer som fører til akne, ifølge Ayurveda urtemedisin.

Disse oppstår når de tre energier i kroppen (tridosha) er ubalanserte; et utbrudd av akne, kviser og hudormer oppstår. Middelalder teori tilsier at hver person består av en tridosha, som består av fem universelle elementer: Aakash (space), Vaayu (luft), Prithvi (jord), Agni (ild) og jal (vann). Ubalansen av disse kan være utløst av kostholdet, for eksempel, drikker for mye alkohol, te og kaffe eller spise krydret, fet og fritert mat. Livsstil kan også føre til akne, nemlig forurensning, stress og bruk av sterke kjemikalier i hud.

Gurkemeie Face Mask

Ayurveda vitenskap fremmer en hjemmelaget ansiktsmaske som kan bekjempe tenårene acne hvis det brukes ukentlig. Den er laget ved å slipe om fem mandler og blande dem med en teskje av fersk fløte eller bio-yoghurt, en halv teskje gurkemeie pulver, en halv teskje av gram mel og noen dråper sitronsaft. Dette blir brukt til ansiktet og halsen og venstre i 15 minutter. Disse ingrediensene har hud-toning og antibakterielle egenskaper.

Rose Vann og sitronsaft

Dette er en annen blanding som skal settes på ansiktet. Mix rose vann og sitronsaft i like mengder og søke direkte til ansikt, ifølge Ayurveda urtemedisin. Vær forsiktig - dette bør ikke brukes på øynene og kan svi ødelagt hud. Vask av etter 15-20 minutter. Rose vann er antibakteriell og en effektiv hud toner, så det kan også brukes som en del av en tre-trinns hud rutine: vaske-tone-fukte. Sitronsaft er en naturlig snerpende.

Aloe Vera

Aloe vera juice er antatt å ha hud-helbredende egenskaper og kan fremme utstråling og klarhet i huden over hele kroppen hvis de spises to ganger om dagen i små doser (rundt to spiseskjeer). Pass opp, dette kan smake bittert, og kanskje ikke til alles smak. Alternativt kan du bruke aloe vera masse direkte til berørte huden to ganger om dagen for å bekjempe akne.