Digidexo.com

Hvordan behandle TMJ syndrom Med naturlig rettsmidler

TMJ syndrom er en tilstand forårsaket av dysfunksjon i kjeveledd. Kjeven felles og muskler noen ganger blir "låst". Tygging er vanskelig, hodepine utvikle, og åpne og lukke kjeven kan være smertefullt. Årsaker kan inkludere knuger tenner under søvn, revmatoid artritt, stress og skade på kjeven. Hvis du tror du har TMJ syndrom, bør du kontakte lege. Hun vil sannsynligvis utføre en artrografi, en diagnostisk test for å se om dine symptomer tyder TMJ syndrom. Hvis det er fastslått at du har denne tilstanden, kan det anbefales at du bruker en matbit plate eller, i ekstreme tilfeller, ha kirurgi. Det er naturlig rettsmidler, i tillegg, som kan være fordelaktig.

Bruksanvisning

•  Endre kostholdet til å inkludere hele korn, skinn fjærfe, fisk, frisk frukt, dampede grønnsaker, løk, hvitløk, ananas, brun ris og egg, som kan bidra til å gjenoppbygge brusk og redusere betennelse. Spise mykere matvarer vil minske trykket og ubehag i kjeven når du tygger. Unngå junk food, tyggegummi, sukkerholdige matvarer, alkohol og koffein, som ytterligere kan forverre symptomene dine.

Ta urter som bidrar til å avlaste stress, slik som pasjons, vendelrot, kattemynte, kava kava, brennesle, kamille og johannesurt. Sjekk for legemiddelinteraksjoner før du bruker noen urt. Kava kava bør bare bli tatt for en kort periode på grunn av mulig levertoksisitet. Hvis du er allergisk mot ragweed, ikke ta kamille.

Hold en varmepakning til området av kjeven som er berørt, for å lindre smerte.

•  Vurder akupunktur. Det kan bidra til å redusere smerter og andre symptomer.

Prøv dype pusteøvelser og andre avspenningsteknikker for å lindre stress og smerte.

Unngå å sove på din side. Å sove på ryggen din vil holde deg fra å være i en posisjon som forverrer dine TMJ symptomer. Noen eksperter foreslår å sette beanbags ved siden av hodet for å holde deg fra å automatisk gå tilbake til å sove på din side.