Digidexo.com

Hvordan å bleke tennene Night

Å vite hvordan å bleke tennene over natten vil hjelpe deg å holde smilet hvitt og pusten frisk. Ta vare på tennene på en daglig basis, gå til tannlegen to ganger i året, og lytt til kroppen din å holde smilet perfekt. Oral helse er viktig for helsen til hele kroppen. Du kan bleke tennene med hydrogen peroxide, kan du bleke tennene med natron eller begge deler.

Du trenger ikke å bleke tennene ved å se en tannlege, kan du bleke tennene dine i ditt eget hjem.

Bruksanvisning

natron og PEROXIDE

Lag en blanding av natron og peroxide i en lime. Bruk en myk stritter tannbørste å pusse tennene med blandingen. Sørg for at du dekker hver tann grundig.

Du kan bleke tennene naturlig min å bruke produktene som du har i ditt bad. Natron og peroxide er trygge og effektive. De er også billig og du trenger ikke en resept eller en tur til tannlegen for å gjøre tennene hvite.

Du kan gule tenner uten blekemiddel. Du kan bleke tennene i komforten av ditt eget hjem med hydrogen peroxide og natron. Pass på å bruke en husholdning peroxide som er 3%.

SKYLL

Skyll munnen grundig. Fortsett å skylle og spytte før alle blandingen er ute av munnen.

BRUSH

Børst tennene grundig med din favoritt tannkrem. Ikke glem å børste tungen.

unngår flekker

Unngå flekker på hvite tenner i første omgang ved å unngå aktiviteter som har en tendens til å flekke tenner gule slik som røyking, drikker kaffe og te.

Hvis du tar vare på tennene dine, vil de ta vare på deg og vare livet ut. Oral helse er direkte relatert til din generelle helse.

Å vite hvordan å bleke tennene over natten vil hjelpe deg til å gi din beste førsteinntrykk.

BESØK en tannlege

Besøk en tannlege regelmessig for rengjøring og røntgenbilder. Holde tennene friske og godt vedlikeholdt vil holde smilet ditt lyse. Det vil også holde deg frisk. Dårlig tannhelse er forbundet med mange sykdommer og helseplager.

Du trenger ikke å bleke tennene på en tannlege selv om de tilbyr bleking tjenester. Det er vanligvis svært dyrt å bleke tennene dine på en tannlege.

Whitening tennene hjemme vil koste deg bare pennies. Husholdningenes 3% hydrogen peroxide og natron er bare ca 90 cent hver. Du vil sannsynligvis ikke engang trenger å gå til butikken, fordi mest sannsynlig at du har alt du trenger for å bleke tennene dine rett under vasken din.