Digidexo.com

Nye behandlinger for Plantar fasciitis

Plantar fasciitis kommer det navnet fra plantarfascien senen plassert på undersiden av foten. Smerte oppstår fra oppriving eller inflammasjon, noe som fører til en klump danner seg på innsiden av hælen, som resulterer i hælen smerte. Det er nye behandlinger tilgjengelig som hjelp til å helbrede problemer med plantarfascien.

PRIS

Ny behandling tilsier at du ikke gå av en fotskade, massere det eller på annen måte manipulere det. I stedet bør du is ned området. Beskyttelse, hvile, is, kompresjon og elevasjon (også kjent som PRIS) er de riktige skritt å ta med en plantarfascien skade. For kroniske tilstander, stabiliserer dette området til du kommer til en lege.

Hi-Volt Therapy

Hi-volt terapi er en ny behandling for å redusere smerte og hevelse. Foten din vil bli pakket med en ispose under Hi-volt terapi.

Kinesio Tape

Dette er en ny behandling for plantar fasciitis som støtter bunnen av foten. Den taping metoden forkorter strukket og revet muskel og pumper ut ødem, som reduserer smerte og forbedrer utvinning tid.

Kosttilskudd

Vitamin C, magnesium og Inflammatone er kosttilskudd som kan hjelpe redusere innskudd i hælen, forbedre helbredelsesprosessen og redusere hevelse og smerte.

Urter

Ingefær og Boswellia er urter som kan nyttig for helbredelsesprosessen ved å redusere betennelse.