Digidexo.com

Symptomer på Rhode Island Flu

Det er viktig å være oppmerksom og årvåken om influensa forebygging. Håndvask er et must. Hvis hoste og nysing er utbredt, bør folk holde seg hjemme fra jobb og skole. Å vite symptomene på Rhode Island Flu og hvor de skiller seg fra en kald, allergier og vanlig influensa er viktige.

Betydning

Rhode Island Flu er også kalt svineinfluensa. De fleste tilfeller er sett i sen høst og vinter; derimot, kan utbrudd oppstår året rundt.

Typiske symptons

Symptomene på Rhode Island influensa kan ligne typiske influensasymptomer. En feber kan være til stede, kan en manglende appetitt oppstå og en person vil føle seg sliten og har hoste.

Flere Symptomer

Andre symptomer kan inkludere en rennende nese og sår hals. En person kan også oppleve kvalme og oppkast, og diaré kan også være til stede. Andre symptomer kan være frysninger, pustevansker og hodepine. Alle influensa ofrene vil ikke oppleve alle symptomer.

Forebygging

En årlig influensavaksine er den beste forebygging. Også, vaske hendene ofte, og unngå smittede personer er også viktige tiltak for å ta. Øv gode helsetiltak, spise klokt, få nok søvn og håndtere stress.

Behandling

Oppsøk lege hvis du tror du kan ha Rhode Island influensa. Din helsepersonell vil fortsette med den riktige og mest effektive behandlingsforløp.