Digidexo.com

Urter som Heal Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en vanskelig og ubehagelig tilstand som har livslang symptomer og effekter, preget av smerter, tretthet og hevelse som blir gradvis verre over tid. Urtemedisin tilbyr mange milde urter som har vist seg effektiv i behandling av årsakene og symptomer på revmatoid artritt. Herbal behandling av revmatoid artritt fungerer ved å avgifte kroppen, forbedre blodsirkulasjonen og redusere betennelse.

Tinkturer

"The One Earth Herbal Sourcebook" anbefaler at urte kosttilskudd og behandlinger for revmatoid artritt tas av skjær for beste absorpsjon av de helbredende urte komponenter. Et skjær er en sammensetning av urter som innebærer soaking urter i å drikke alkohol for å trekke ut de aktive komponentene. Skjær administreres daglig via et dropper. Du bør aldri bruke rubbing alkohol eller alkohol ikke ment for konsum å forberede et skjær. Herbalists tro at tinkturer tillate de fordelaktige komponentene i urt å bli mer effektivt absorbert i kroppen. Du kan kjøpe tinkturer på de fleste helsekostbutikker, eller har din urtemedisin tilpasset utarbeidet av en dyktig herbalist.

Milk Thistle

"One Earth" anbefaler melk tistel å behandle den giftige buildup, som antas å være en trigger for revmatoid artritt symptomer. Milk Thistle er en helbredende urt med kraftige antioksidanter som ødelegger frie radikaler som bidrar til hevelse og betennelse som kommer med revmatoid artritt. Melk tistel er godt kjent i urte supplement samfunnet for sine lever-rensende egenskaper.

Knotgrass Complex

Ifølge "The Pharmacy Guide til naturmidler," leddgikt og mange andre former for leddgikt kan behandles med en forbindelse kalt Knotgrass Complex. De aktive ingrediensene i Knotgrass Complex - i tillegg til knotgrass - omfatter bjørk, gullris, kjerringrokk og nesle.

Bjørk og Nettle

Birch fungerer som en fordøyelsesstimulerende og en anti-inflammatorisk, redusere hevelse effekter forbundet med revmatoid artritt. Brennesle komponent av Knotgrass Komplekse behandler revmatoid artritt ved å redusere nivået av urinsyre i kroppen. Nivået av urinsyre reduseres ved å øke utskillelsen av syreforbindelser i kroppen. De urinsyre eliminerte effekten av brennesle er også brukt til å behandle gikt. Brennesle bør ikke spises rå, da det kan føre til en reaksjon. Preparater av tørkede blader er tilgjengelige løs og som kapsler for bruk som urte kosttilskudd.

Silica

Silika er en aktiv ingrediens i mange urter som helbrede revmatoid artritt. Som knotgrass, inneholder brennesle også silika, noe som kan øke sirkulasjons helse og forbedre kolesterolet. Silica kan også bli funnet i supplement form, et derivat av bambus. Naturlig silisiumdioksyd har vist seg å behandle artritt og osteoporose, og øker også sirkulasjons helse og forbedrer kolesterolnivåer. Silica er et viktig mineral i kroppen som forbedrer helsen til skjelettsystemet, som silika kan bidra til å forebygge og helbrede frakturer.