Digidexo.com

Hvordan få penger til kreftbehandling

For personer med dårlig helse forsikring eller ingen i det hele tatt, kostnaden for behandling av kreft - som kan kjøre dypt inn i hundretusener av dollar - kan virke umulig. Kostnadene kjøre enda dypere når en ansatt person er tvunget til å slutte å virke på grunn av sin sykdom. Når pengene virker som en uoverstigelig hindring, det er baner du kan ta for å prøve og gjøre kreftbehandling en økonomisk virkelighet.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din helseforsikring leverandøren og finne ut hva din politikk dekker. Hvis du har helseforsikring, kan du sannsynligvis dekke det meste av kostnadene for ditt kreftbehandling. Men du er nødt til å bevise at kreften var ikke en tilstand eksisterende før mottaker forsikring. Du må også finne ut hva egenandeler er.

Start en fundraiser, for eksempel en veldedig 5K løp, tur for kreft, etc. Du kan være i stand til å få hjelp av en lokal kreft veldedighet med å offentliggjøre hendelsen. Heve penger gjennom deltakeravgifter, T-skjorte salg, utlodning, og generell donasjon. Understrek at hendelsen inntektene går til veldedighet, og få hjelp fra dine venner i å involvere lokalsamfunnet.

Send inn din historie til lokale aviser eller tv-stasjoner. Gjennom reklame kan du øke bevisstheten om din situasjon, eventuelt nå individer som er villige til å hjelpe deg med din situasjon. Noen ganger medier selv kjøre sine egne veldedige kampanjer til fordel for enkeltpersoner.

Kontakt American Cancer Society. De håndterer donasjoner og spre pengene mottatt til fordel for den pågående kampen mot kreft. Hvis din situasjon er dire, kan du være kvalifisert til å motta hjelp.