Digidexo.com

Hvordan å sammenligne tennene bleking med Dental veneers

Hvordan å sammenligne tennene bleking med Dental veneers


I de fleste tilfeller velge mellom tennene bleking og dental veneers er et spørsmål om pris. Resultatene oppnådd med skallfasetter og andre typer kosmetisk tannbehandling resultater, men tilbyr langt mer konsistente og tilfredsstillende resultater. Gjør en avtale med tannlegen din for å finne ut hvilket alternativ som er riktig for deg og ditt smil.

Bruksanvisning

•  Planlegge en avtale med tannlegen din for å sammenligne muligheten for bleking tennene med å få porselen veneers. Tannlegen må gi deg en grundig undersøkelse for å fastslå den mest trygg og effektiv løsning, tar hensyn til slike faktorer som den generelle tilstanden til tennene, årsakene til misfarging og hvorvidt tannkjøttet er frisk nok til å tåle blekeprosessen .

Sammenlign den totale effektiviteten til tennene bleking prosessen med å få dental skallfasetter. Mens dental skallfasetter nesten garantere et perfekt smil, kan resultatene oppnådd fra bleking være mye mindre konsekvent og uforutsigbar, med noen pasienter opplever flekkete tenner og varianter av hvithet fra tann til tann. I tillegg har bleking vanligvis ingen effekt på tannarbeid, for eksempel porselen kroner og broer, noe som kan føre til at smilet til å virke unaturlig og ujevn.

Se på bekostning av å ha dental skallfasetter installert i forhold til de fleste tennene bleking metoder. Mens bleking vanligvis koster bare et par hundre dollar, kan skallfasetter koste mange ganger det beløpet. Dental skallfasetter kan vare mye lenger enn bleking, men som kan balansere ut de langsiktige kostnadene.

Veie sikkerhetsfaktorer når du sammenligner tenner bleking til dental skallfasetter. Overdreven bleking kan føre til skader på tannkjøttet og munnen hvis ikke riktig gjort. Siden FDA ikke regulere bruken av tennene blekemidler, er det lett å misbruke disse produktene, og alvorlige bivirkninger.

Bestem mellom tennene bleking og tannfine ved å vurdere fordelene med hver metode. Tannbleking kan vanligvis gjøres i komforten av ditt eget hjem, med bare et par besøk til tannlegen for montering av blekemidler skuffer. Dental skallfasetter kan kreve mer tid i tannlegestolen og mer ubehag også.

Tips og advarsler

  • Forvente at resultatene fra tenner bleking vil være inkonsekvent når pasienten lider av viker tannkjøtt, med nyanser av hvithet varierende sterkt fra toppen til bunnen av hver tann.
  • Hvis du har eksisterende tannarbeid, bør du bleke tennene dine først, og så kroner og broer erstattet å matche den nye fargen på bleket tennene.