Digidexo.com

Næringsstoffer i Sea Salt

Sjøsalt er dannet fra den naturlige fordampning av havvann. Mange sier at havsalt er bedre enn bordsalt. Havsalt er faktisk mindre salt enn bordsalt. Det er også brukt til kosmetiske formål i ansikts-og kroppsskrubb, badekar soaks og hudpleie behandlinger.

Historie

Havsalt har blitt brukt gjennom historien som en helbredende agent. Når sin sunne komponentene blandes med filtrert vann de har mange fordeler for enkeltpersoner som strekker seg fra lindrende muskler, fremme myk hud og forebygge tørr hoste.

Betydning

Naturlig salt er en viktig del av en diett. Sjøsalt inneholder mer enn 100 mineraler fra 80 kjemiske elementer som aldri kunne reproduseres i et laboratorium på grunn av sin kompliserte konstruksjon.

Natriumklorid

Sjøsalt er 98 prosent natriumklorid. Dette mineral er nødvendig for å generere nerve-og muskel impulser og til å bidra til å regulere væskebalansen i kroppen.

Mineraler

Den andre to prosent av havsalt sammensetning består av magnesium, kalium, jern og kalsium.

Sea Salt g bordsalt

Bordsalt er rengjort, bleket og behandlet med antiklumpemidler; denne behandlingen fjerner sine mineraler. Havsalt er hånd høstes, slik at det å holde den sunne mineraler og egenskaper.

Fact

Salt bidrar til å hindre muskelkramper, det er en naturlig hypnotisk, er det viktig å hindre gikt, og det er en nødvendig element for diabetikere. Salt kan meget muligens være livets krydder.