Digidexo.com

Carnosine Fordeler

L-Carnosine er en naturlig kropp antioksidant og har mange bruksområder. Det er nyttig i å forebygge kreft, og også andre nevrologiske forstyrrelser så som autisme, Parkinsons sykdom, dysleksi og ADHD

L-Carnosine

Carnosin er et molekyl som finnes i hjernen, hjertet og skjelettmuskulaturen. Det består av aminosyrer, alanin og histidin, og ble oppdaget mer enn et århundre siden i Russland. Den brukes som en naturlig energi booster, særlig blant idrettsutøvere, og dens antioksidantegenskaper har mange andre fordeler.

Frie radikaler

L-Carnosine er i stand til å ødelegge de frie radikaler som finnes i kroppen som kan føre til kreft.

Balanserer Sukker og proteinnivåer

L-Carnosine balanserer nivåer av sukker og proteiner i kroppen som kan ødelegge DNA-forårsaker problemer som diabetes, hjertesykdom og demens.

Reduserer Aldring

Andre fordeler med L-karnosin er evnen til å redusere aldring av hud og muskler som personen blir eldre, og kan også bidra til en sunnere seksuallivet.

Nevrologiske lidelser

Forskning angir det kan også være nyttig ved behandling av nevrologiske sykdommer slik som autisme, Parkinsons sykdom, dysleksi, ADHD og virkningene av et slag.

Kosttilskudd

Det er best å få næringsstoffer fra naturlige matvarer, men når L-Carnosine kosttilskudd er nødvendig, kan det godt være tatt i en caplet skjema. Det fungerer også best når den kombineres med vitamin E som kroppen blir i stand til å absorbere disse næringsstoffene i deres kombinert form for bedre bruk.