Digidexo.com

Den bli gravid Diet

Når en kvinne bestemmer seg for å bli gravid, er det flere kosthold og mosjon endringer hun kan gjøre for å øke sin fruktbarhet. Disse endringene kan forbedre fruktbarheten sjansene uansett om barnløshet er et problem. Diett og mosjon endringer er lett å implementere i din livsstil før og etter at du er gravid.

Raske fakta

Trene mer enn syv timer i uken kan redusere hormoner som er nødvendige for eggløsning og befruktning. Kutte ned på intensiteten og antall timer vil øke sjansene dine.

Din body mass index (BMI) kan ha en innvirkning på din evne til å bli gravid. Din BMI, enten for høyt eller for lavt, kan føre til hormonelle ubalanser.

Bare én drink av alkohol om dagen kan decease sjansene for å bli gravid.

Redusere forbruket av koffein vil øke din evne til å bli gravid.

Unngå å røyke sigaretter og narkotiske stoffer.

Hva å konsumere

Folsyre er viktig for utviklingen av fosteret i løpet av de første 2 til 8 uker. Mange kvinner vet ennå ikke at de er gravide i denne avgjørende tiden. Folsyre finnes i bananer, melk, grønne grønnsaker som spinat, nepe greener, salat, asparges, bønner både fersk og tørket, erter, appelsiner, sitroner, lime, grapefrukt, solsikkefrø, lever og forsterkede frokostblandinger.

Fisk er sunt for gravide kvinner, men holde seg borte fra fisk høy i kvikksølv som hai, makrell, tilefish og sverdfisk.

Øke jerninntak er viktig, og det kan bli funnet i frukt, grønnsaker, bønner og rødt kjøtt. Redusere mengden av bearbeidet mat vil bidra til å kontrollere insulin nivåer i en kvinne som prøver å bli gravid. Bearbeidede matvarer bør erstattes med hele korn, friske frukter og grønnsaker og kjøtt lite fett. Å spise bearbeidet kjøtt i små mengder, og unngå eventuelle kjøtt som er rå eller røkt reduserer risikoen for matbårne sykdommer.

Forbruker nøtter, avokado, olivenolje og hel-melkeprodukter har vist seg å være mer gunstig for kvinner som prøver å bli gravide enn lav-fett og sukkerfrie versjoner.

En sunn livsstil bør være fokus for hver kvinne til alle tider av livet, men det er aldri viktigere enn når bli gravid og bære en baby. Å spise sunn mat i moderate mengder, opprettholde en sunn vekt og trene moderat vil hjelpe kroppen din i å levere en sunn nyfødt.