Digidexo.com

Fordelene av Anti-Reflex-belegg på briller

Fordelene av Anti-Reflex-belegg på briller


Dagens briller er svært forskjellig fra originalene. Forbedringer som anti-refleks belegg bidra til å gi klarere visjon og gjøre brillene mer holdbare. Anti-refleks belegg er et belegg av metalloksyder som anvendes til begge sider av glassene. Flere lag gå inn i objektivet, hvert lag beregnet å redusere gjenskinn.

Forbedret Night Vision

Et annet navn for anti-refleks belegg er antirefleksbelegg. Tenk på mørkekjøring, og blende av motgående frontlykter. Møtende biler og kjøretøy bak deg kaste sterke stråler. AR (anti-refleks) belegg fjerner gjenskinn, refleksjoner og glorier, noe som gjør for en tryggere, mer komfortabel kjøretur.

Lettelser Computer-Bruk Induced Anstrengende

Hvis du jobber for lange perioder på datamaskinen, kan du oppleve overanstrengelse av øynene på grunn av gjenskinn (reflektert lys) fra skjermen. Den gjenskinn reduksjon lar deg arbeide i komfort for lengre perioder.

Redusere press på grunn av dårlig belysning

I et dårlig opplyst rom øyet stammer å se, noe som resulterer i hodepine og slitne øyne. Anti-refleksbelegg fjerner refleksjoner fra omgivelseslyset som kommer inn linsene, og dermed styrke kvaliteten på lyset i et svakt opplyst rom. Denne reduksjonen hjelper også i en sterkt opplyst rom.

Forbedre Visual Acuity

Vi ser når lysstråler nå vårt netthinnen. Briller bidra til å fokusere lyset, men de også reflekterer lyset bort fra netthinnen. Ubestrøket plast linser tillate ca 91% av lyset gjennom. Resten er tapt til refleksjon. En anti-reflekterende belegg gir mer lys å passere gjennom. Dette er spesielt relevant hvis du har høy indeks objektiv fordi de reflekterer mer lys enn vanlige plastglass. Redusert refleksjon bringer også bilder til skarpere kontrast, og dermed forbedre kvaliteten.

Lessening Refleksjon på Sunglass Interior

Når du står med ryggen til sola, sollys fra innsiden av linsen reflekterer på øynene dine. Så, mens den lyse lys og gjenskinn kommer fra foran deg er redusert med den mørke objektivet, er det fordelaktig å be om AR belegg for å brukes på innsiden av de solbrilleglass for å redusere gjenskinn fra bak deg.

Making Your Eyes mer synlig

Eksterne refleksjoner spretter av ubestrøket linse og forhindre at en deltaker fra å se på øynene dine. En anti-refleks belegg lar lyset gjennom, noe som gjør øynene dine mer synlig. Dette gjør også for bedre fotografier.