Digidexo.com

Hjelp med kjøp Briller

Shopping for briller kan være hektisk, spesielt med forskjellige stiler, linser og materialer tilgjengelig. Når du ber om hjelp, dele med selger dine krav til objektiver hvis du trenger progressive briller, multi-focals eller single-visjon linser. Frame form og farge bør flatere ansiktet samtidig opprettholde en følelse av personlig stil.

Rammer

En av de viktigste beslutningene i å kjøpe briller er rammen form og farge. Hud, øyne og hår farge er alle faktorer i å bestemme hvilke rammer ser best, samt hvilken form rammen går med ansiktet ditt.

Rammer kommer i to generelle materialer: Zyl, en plast kjent som acetat, og metall. Titan er et av de mest populære valg for metallrammer, fordi det er lett og slitesterk og ikke forårsaker hudirritasjon.

Rammer kommer i en rekke priser, fra $ 50 for enkle rammer til hundrevis av dollar for designer rammer. Hvis du ønsker å bruke briller basert på motetrender, sjekk ut magasiner for å se hva kjendiser har på seg før du gjør din beslutning.

Objektiver

Avhengig av synet ditt, hvilken type linser du trenger vil bestemme stilen rammer du kan få. Noen plast rammer har ikke plass til tykkere linser, så sørg for å holde det i bakhodet når du ber om hjelp med kjøpet.

Det er to generelle typer linser som folk velger, bifokale og én visjon. Bifokale linser tillate deg å se på nært og langt borte uten å måtte skifte briller. Disse objektivene hjelpe de som trenger å lese på nært hold, men kan fortsatt se ganske godt langt unna. Single-visjon linser bidra til å korrigere syns plager som nærsynthet. Progressive linser som trifocals blir stadig mer populært for personer som trenger korreksjon for tre severdighetene i visjonen: nært, mellom og avstand. I likhet med andre multifokale linser, trifocals inneholde en ekstra segment som gjør det mulig å bedre se objekter i en bestemt sone, vanligvis en armlengdes avstand fra øynene. Disse linsene kan enkelt tilpasses mange stil rammer.

De som trenger sterke synskorreksjon kan velge en høy-indeks linsen. Disse objektivene hjelpe deg å se med en sterk resept uten tykkelsen på tradisjonelle objektiver. Hvis du er inn og ut av dørene i løpet av dagen, kan en fargeskiftende objektivet være riktig for deg. Det mørkner automatisk når du går utenfor og lysere når du går innendørs.

En linse belegg bidrar til å beskytte øyet mot UV-stråler, som kan forårsake grå stær. Coatings kommer i en rekke farger for å holde solen ute eller for å skjule øynene fra andre, spesielt med speilglass.

Forslag

Med antall valg du har, å få hjelp med innkjøp briller gjør prosessen enklere. Ta en venn eller et familiemedlem med deg til brillebutikken for å hjelpe deg i å begrense ned noen favoritt stiler, og la den personen til å dele sin mening om hva smigrer ansiktet ditt mest.

Opprettholde en følelse av stil er viktig. Kjøp briller som du tror passer din personlige stil, selv om de kan se annerledes ut eller unik. Se etter briller som går med hverdagsgarderoben. Hvis du kle casually, finne rammer som er tilfeldig eksempel plast eller farget rammer. De som bærer business antrekk kan velge tradisjonelle metallrammer å gå med sine garderober.