Digidexo.com

Fibroid cyst kirurgi komplikasjoner

Fibroid cyst kirurgi komplikasjoner


Fibroid cyster-vanligvis godartede vekster i livmoren-ofte krever ingen behandling. I noen tilfeller er imidlertid store cyster forårsake komplikasjoner som smerter og blødning som bare kirurgi kan adressere. Som enhver operasjon, kan fjerne fibroid cyster forårsake visse komplikasjoner.

Laparoskopisk myomektomi Vs. Abdominal myomektomi

En laparoskopisk myomectomy involverer flere små snitt inn i livmoren for å fjerne fibroids mens en abdominal myomektomi innebærer en større snitt i buken. Laparoskopiske myomectomies kan komplisere fremtidige svangerskap i forhold til mage prosedyrer, ifølge Dr. Paul Indman, en California-basert gynekolog som vedlikeholder nettstedet Myomectomy.net.

Graviditet

Snittene inn i livmorveggen kan føre til problemer under graviditet og fødsel. Det kan påvirke placenta vekst, føre til unormale uterine funksjon under fødselen og sprekker i livmoren, i henhold til WebMD.

Andre komplikasjoner

Andre mulige komplikasjoner fra en abdominal myomektomi inkluderer redusert fruktbarhet, arr på livmor-resulterer i magesmerter, livmor punktering og infeksjon, ifølge kvinners helse er viktig, en kanadisk nettsted som drives av eksperter på kvinners helse.

Hysterektomi

En hysterektomi å fjerne fibroid cyster innebærer fullstendig fjerning av livmor og noen ganger eggstokkene. Mulige komplikasjoner omfatter smerter i bekkenet, svakhet i bekkenbunnsmuskulaturen som koordinerer blære eller tarmproblemer og problemer med vannlating.

Generelle Komplikasjoner

Prosedyrer for å fjerne fibroid cyster bære risikoen for generelle komplikasjoner som feber, infeksjoner, blodpropp, blodtap, hjerteproblemer, hematom (blod sammenkomst på innsnitt området) og pusteproblemer, ifølge WebMD.