Digidexo.com

Matvarer og urter å spise for gikt Pain

Gikt er en kronisk tilstand forårsaket av opphopning av urinsyre i leddene, som produserer betennelse og smerte. Tilstanden er vanligvis behandles med endringer i kosthold for å hindre angrep, og analgetika å lindre smerter og betennelser når gikt flares opp. Men det finnes også matvarer og urter som kan tas for å lindre hevelse og smerte av gikt.

Ginger Root

Ingefær rot er et naturlig anti-inflammatorisk som har blitt tatt i århundrer som en naturlig rette for felles smerte og hevelse. Det er vanligvis brukes til å behandle leddgikt, men det kan også arbeide for gikt. I 1992 en studie i Danmark viste at et flertall av folk som tok ingefær i tillegg til sine vanlige medisiner for tre uker rapportert en merkbar reduksjon i leddsmerter og hevelse i forhold til personer som tok placebo.

Matvarer med Omega 3 fettsyrer

Omega 3 fettsyrer er bra for felles helse og kan redusere smerte og hevelse i leddene når gikt flares opp. Foods høy i Omega 3 fettsyrer er laks, valnøtter, kokte soyabønner, bakt eller stekt kveite og snapper, vinter squash og tofu.

Arthcare Oil

Arthcare olje er en urt og anti-oksidanter som kan finnes i de fleste helsekostbutikker. Oljen lindrer smerte og antas å bidra til å styrke leddene og deres bindevev og bidrar til å lindre leddsmerte forårsaket av gikt. Den kan brukes topikalt som en krem ​​som er gnidd direkte inn i fugen eller tatt i kapselform.

Foods høy i vitamin C

Vitamin C fungerer som en antioksidant og bidrar til å fremme god felles helse. For å sikre at du får en god tilførsel av vitamin C hver dag, sørg for å spise frukt som papaya, jordbær, appelsiner, honningmelon, grapefrukt og blåbær. Mange grønnsaker inneholder også store mengder vitamin C, inkludert paprika, brokkoli og blomkål. Røde kirsebær juice er også en god kilde til antioksidanter som kan bidra til å lette gikt fakkel-ups.

Ashwagandha Root

Ashwagandha er en asiatisk rot som kan finnes i de fleste helsekostbutikker og har vært brukt som et hjem rette for å behandle leddsmerter i århundrer. Roten er spist og fungerer som en anti-inflammatorisk, men leger er ikke sikker på nøyaktig hvordan det fungerer.