Digidexo.com

Slik Cure Livmor Fibroids

Livmor fibroids er vekster i livmoren som vanligvis forekommer i løpet av en kvinnes fertil år. De er ikke kreft, og i de fleste tilfeller gjør absolutt ingen skade på kroppen din. Statistisk sett vil 75 prosent av kvinner har livmor fibroids gang i løpet av livet sitt, og mange kvinner aldri engang vet at de har dem. Behandlingen er vanligvis ikke nødvendig, bortsett fra i de sjeldne tilfeller hvor fibroidene forårsaker ekstreme smerter. Det finnes ulike behandlingsmetoder tilgjengelig og den rette avhenger av alvorlighetsgraden av din ubehag samt fremtidige planer om å føde barn. Noen løpet av behandlingen skal foretas under tett oppsyn av lege.

Slik Cure Livmor Fibroids

•  Ta medisiner. I noen tilfeller kan legen forskrive en medisin som regulerer dine hormoner. Dette er den minst invasiv måte å eliminere smerte eller ubehag. Medisinering ikke kvitt livmor fibroids bur i stedet krymper dem i sin tur redusere symptomene dine. Fibroids oppløses i sin egen tid, men påskynde prosessen kan være nødvendig i tilfeller av smerte.

Ha fibroids fjernet. Kirurger kan fjerne livmor fibroids gjennom en invasiv prosedyre som kalles en myomektomi. Denne fremgangsmåten vil ikke skade livmoren, og har derfor ingen virkning på pasientens reproduktive helse. Den eneste ulempen med denne prosedyren er at det er en sjanse for fibroids gjentakende.

Destroy fibroids gjennom myolyse. Dette er en ikke-invasiv prosedyre som benytter en laser for å ødelegge fibroider. Denne prosedyren krymper også blodårene som muskelknuter å mate ut, noe som reduserer potensialet for fremtidige hendelser.

•  Vurder fokusert ultralyd kirurgi. Det er svært effektivt, men den varige effekten er ennå ikke kjent. Fibroids er plassert ved hjelp av en MR-maskin og deretter målrettet og ødelagt av høy frekvens, høy-energi lydbølger.

gjennomgå en hysterektomi. I tilfelle at en myomektomi er ikke effektiv eller ikke er ansett som en pålitelig valg for deg, kan en hysterektomi utføres. Dette er en prosedyre der livmor fjernes helt; i noen tilfeller eggstokkene er fjernet. Dette kan føre til visse pasienter å måtte ta hormoner, siden kroppen ikke lenger kan produsere en tilstrekkelig mengde. Viktigst en hysterektomi gjengir pasienten klarer føde barn.