Digidexo.com

Bivirkninger av Androplex

Bivirkninger av Androplex


Androplex er supplement som er utformet for å hjelpe sine brukere få muskelmasse, økt energi og øke generell styrke nivåer. Produktet har en kort ingrediensliste, som inkluderer androstendion, tribulus terrestris og DHEA (Dehydroepiandrosteron). Alle tre bestanddeler øke hormonnivået i kroppen, noe som i sin tur fører til at kroppen til å produsere mer testosteron enn normalt. Som med alle supplement eller medisin, er det en sjanse for at bivirkninger skal oppstå. De som er gravid, planlegger å bli gravid eller ammer bør ikke bruke Androplex. Før du bruker Androplex, ta kontakt med din lege for å forsikre deg om at det er trygt for din bruk.

Skallethet

Hvis brukt over en lengre tidsperiode, kan Androplex forårsake skallethet hos noen brukere. Ingrediensene i Androplex øke testosteronnivået i kroppen. Dersom en person som allerede produserer høye mengder av testosteron naturlig vil ta Androplex føre til at kroppen til å produsere mer enn testosteron nødvendig. Unngå denne bivirkningen ved å ha testosteronnivå kontrolleres før bruk.

Acne

Akne kan utvikle eller forverre fra bruk av Androplex. Høye testosteronnivå forårsake kjertlene i kroppen til å produsere mer olje enn normalt. Denne oljen vises på huden og tresko porene, noe som igjen fører til akne. Bade regelmessig og spør legen din om acne behandlingstilbud hvis nødvendig. For små utbrudd av akne, er det flere reseptfrie alternativer tilgjengelig over-the-counter.

Prostata Problemer

Bruke Androplex kan føre til prostata problemer for å utvikle eller forverre, spesielt hos personer som har en høy naturlig nivå av testosteron. Overdreven testosteron i kroppen har potensial til å forstørre prostata. Denne tilstanden er ofte svært smertefullt, og kan føre til at personen opplever det å ha problemer med vannlating. For å unngå denne bivirkningen ved bruk Androplex, har en prostata eksamen gjennomføres før bruk. Menn over 30 år er mer utsatt for prostata-relaterte problemer enn andre.

Atferdsendringer

Forhøyede nivåer av testosteron produseres av Androplex bruk kan føre til atferdsmessige problemer å utvikle seg i noen mennesker. Økt angst, aggresjon, depresjon og andre mentale endringer er mulige bivirkninger. Hvis noen av disse problemene utvikle mens du bruker Androplex, avslutte bruken og kontakte lege så snart som mulig. Hvis du har hatt kontakt psykiske problemer, bør du vurdere å bruke en annen supplement som ikke inneholder steroider.

Leverproblemer

Androplex kan forårsake leverskader, og det er mer sannsynlig å bli resultatet dersom doseringen på pakken ikke blir fulgt. Leveren er ansvarlig for å filtrere differanse testosteron ut av blodet. Hvis for mye testosteron er til stede i kroppen, vil det føre til leveren å arbeide hardere enn normalt for å fjerne den. Hvis dette fortsetter i tilstrekkelig lang tid, kan føre til skader på leveren, og i ekstreme tilfeller leversvikt. De med forhåndsdefinert helsemessige forhold som påvirker leveren bør ikke bruke Androplex.