Digidexo.com

Low Calorie Diet for Acid Reflux

Acid reflux oppstår når den nedre esophageal sphincter ikke lukkes skikkelig. Når dette skjer, mageinnholdet strømmer tilbake gjennom spiserøret, noe som kan forårsake en brennende følelse, sår hals, problemer med å svelge, tørr hoste, kvalme eller astmarelaterte symptomer. Det er visse matvarer for å unngå og visse seg å spise som vil gi litt lindring fra acid reflux.

Lean Protein

Opprettholde en lav-kalori diett for acid reflux definitivt ikke inkluderer stekt eller krydret mat, som forverrer acid reflux. I stedet for fet stekt kjøtt, spiser magert kjøtt som ikke er stekt. Magert kjøtt er lavere i kalorier, med høyere mengder av gode proteiner. Kjøtt å inkludere i kostholdet inkluderer skinn fjærfe, kylling og kalkun, og magert biff karbonader. Prøv baking, broiling og grilling kjøtt i stedet for steking dem. Tomat-baserte produkter og kremet salatdressinger bør unngås også. Bruk lav-fett dressinger som et alternativ.

Low-Fat, Low-Cal

En daglig diett bestående av lite fett og lav-kalori meieriprodukter er ideelt. Sjekk etikettene på alle meieriprodukter som melk og ost, og kjøpe meierier laget med 1 eller 2 prosent melk eller skummet melk. Soyaprodukter er gode alternativer også. Inkluder epler, gulrøtter, kål, frokostblanding, bananer, brokkoli, bakte poteter og salat. Vær oppmerksom på at frukt og grønnsaker høy i sitronsyre utløse acid reflux. Spis hele korn brød, frokostblandinger og pasta.

Small is Mer

Det beste er å spise seks små måltider per dag i stedet for to eller tre store måltider. Unngå alkohol og kullsyreholdige drikker. Mineralvann og fersk fruktjuice uten sitronsyre er best å drikke. Prøv ikke å drikke noen drikkevarer ved måltider, men heller 30 minutter før eller etter et måltid. Den beste måten å holde en lav-kalori diett med syre reflux er å holde seg borte fra høy fett, stekt, krydret og rik mat samt desserter.