Digidexo.com

Total Body Detox

Bli kvitt alle de giftige avfallet i kroppen din vil få deg til å føle deg bedre, forbedre energinivået og redusere antall sykedager du tar. De fleste av oss vet ikke at vi har giftstoffer lagret i våre fettceller. Maten vi spiser gjør det vanskeligere for våre lever, nyrer og kolon for å eliminere disse giftstoffer. Som et resultat, er vi ikke i stand til å absorbere næringsstoffer så effektivt. En total body detox vil hjelpe deg å få kroppen tilbake til optimal ytelse.

Total Body vs Målorganer

Noen detox-programmer fokusere på bestemte områder av kroppen din. Det er urte-te som fremmer leveren detox versus nyre detox. Du kan utføre et kolon rens med et kolon vanning eller klyster.

Mens det er individuelle fremgangsmåter for hvert område av kroppen, og disse kan gjøres i forbindelse med hverandre, er det ofte lettere å gjøre en fullstendig rens kropp og DETOX. Dette vil også sikre at kosttilskudd, urte påfunn og metoder ikke vil skape negative reaksjoner når de kombineres. Alltid konsultere en lege før du starter noen detox eller rensing program.

Total Body Detox

Å gjøre en total body detox ofte krever at du fjerner, i det minste, all bearbeidet mat fra kostholdet ditt. Du bør spise bare organisk hele matvarer og begrense mengden av fett og protein forbrukes for å redusere metabolsk arbeidet som kreves for å bryte dem ned. Hvis du er i stand til å gå på komplett frukt diett eller flytende diett vil du være i stand til å ha en mye mer effektiv kroppen rens. For å oppnå en rens der du skal fjerne fast føde fra kostholdet ditt, slik som lemonade diett eller fruktjuice detox, vil du trenger for å forberede kroppen din ved å begrense solid matinntaket til bare frisk frukt og grønnsaker for tre dager før detox. Når på noen detox, er avgjørende vannforbruk --- konsumere minst to liter vann daglig. Avhengig av detox program du velger, vil du være i stand til å drikke så mye av juice eller detox væske som ønsket å gi næring og lindre sultfølelse. Når detox er gjort, bør du enkelt tilbake i fast føde ved å starte med buljonger og juice og sakte legge frukt og grønnsaker. Går rett for at burger kan forårsake forstoppelse.

Forventninger

Alle går inn i en detox med ulike forventninger. Noen mennesker ønsker å gå ned i vekt, mens andre ønsker å føle seg bedre om daglig ytelse. Forstå at en detox er ikke en kur-all, og vil ikke være en langsiktig løsning for vekttap eller en erstatning for sunnere å spise-og mosjonsvaner.

Du vil mest sannsynlig føle seg svak eller får influensasymptomer når du starter detox som giftstoffer blir sluppet ut i blodet. Dette er vanlig og vil bli forventet. Hold drikke væske for å skylle dem ut. Hvis du opplever ør perioder eller svimmelhet, snakk med legen din. Dette kan tyde på en alvorlig medisinsk tilstand som trenger umiddelbar oppmerksomhet.