Digidexo.com

Hvordan Cook en Low Carb frokost

Low-carb dietter er svært populære. Dessverre, mange mennesker er ikke i stand til å gi opp sine high-carb frokoster. Tross alt, de fleste av matvarene som spiller en rolle i store frokoster er høy i karbohydrater. Heldigvis er det noen svært enkle endringer som du kan gjøre som vil sikre at frokosten din er lav carb.

Hvordan Cook en Low Carb frokost

En koker egg til frokost. En av de beste tingene med egg er at det er så mange forskjellige måter å lage dem. Enten du vil ha dem stekt, eggerøre eller i form av en omelett, egg er svært lave i karbohydrater. Enda viktigere, de også er veldig mettende. Inkludert egg i frokosten din vil ikke skade din diett. Hvis du har høyt kolesterol, kan det være lurt å velge eggehviter eller unngå å spise eggeplomme.

Opt for hele hvete når det er mulig. Toast og pannekaker er bare to eksempler på høy-carb matvarer som kan erstattes med lav-carb varianter. Noen korn selv tilbyr hele hvete valg. Hel hvete vil spare deg for mye kalorier og fett i det lange løp. Det gir også kroppen med fiber og andre viktige næringsstoffer. Dette er sannsynligvis den beste måten å gjøre frokosten low carb uten å gi opp maten du elsker.

Unngå serverer muffins til frokost. De er meget usunn, med en høy andel av fett og kalorier. Selv om det er mulig å finne hvete eller hele korn muffins å tjene til frokost, bør de fleste vanlige muffins unngås. Hvis du velger å spise dem, sørg for at de er de eneste som du spiser til dette måltidet.

Husk at frukt ikke kan være den sunneste å tjene på frokost. Selv om frukt er komplekse karbohydrater, bør du ta hensyn til hvilken type du spiser. Visse typer frukt kan være høyere i sukker enn andre, noe som gjør dem upassende valg. Vannmelon, for eksempel, er svært høy i sukker og kan faktisk føre til vektøkning. Bær en tendens til å være mindre høy i sukker og kan fremme vekttap.

Sørg for å lage sunne proteiner. Selv om bacon er trolig den vanligste typen kjøtt for å tjene til frokost, husk at det kan være svært høy i natrium og fett. Vurdere å velge et utvalg av bacon som inneholder mindre av disse midje busters, slik som lav-fett bacon, kalkun bacon eller Canadian bacon.

Hint

  • Husk at frokoster høy i komplekse karbohydrater, for eksempel frukt og hele korn, er veldig sunt og kan gi energi.
  • Det er alltid best å starte dagen med en stor, godt balansert frokost.
  • Sørg for å unngå å spise for mange kalorier på grunn av de typer proteiner som du velger å gjøre.
  • Vær oppmerksom på hvordan du føler deg når du er på en lav-karbo diett. Det kan ikke være for alle.