Digidexo.com

Slik Spot fysiske tegn på narkotikamisbruk som mørke sirkler rundt øynene

De fleste som lider av avhengighet forsøk på å skjule sin vane. Når avhengighet linjen blir krysset inn misbruk, tegnene på at noe er veldig galt er mer synlig. Tegnene på misbruk kan variere, avhengig av typen av stoffet personen misbruker. Skiltene kanskje eller kanskje ikke vises på samme tid. Men det er noen tegn å se etter hvis du mistenker rusmisbruk.

Slik Spot fysiske tegn på narkotikamisbruk som mørke sirkler rundt øynene

Slik Spot fysiske tegn på narkotikamisbruk

•  Se inn i personens øyne. Telltale tegn på narkotikamisbruk inkluderer utvidede pupiller og / eller røde, rennende eller blodskutte øyne. Øynene kan være oppblåst og har mørke sirkler på grunn av hyperaktivitet og en manglende evne til å sove eller hvile på grunn av misbruk.

Ta en titt på personens armer. En vanlig fysisk tegn på narkotikamisbruk er injeksjonssteder. Vanligvis funnet på armene, disse er lett å skjule med klær. En person som prøver å skjule sprøytemerker sannsynligvis vil bære mye av baggy, løs, langermet klær.

•  Studer persons vekt. Har han plutselig vunnet eller tapt i vekt? Vår evne til å få eller miste vekt er sterkt knyttet sammen med våre følelser og stressnivå. Narkotikamisbruk kan endre disse nivåene dramatisk.

Føl persons hender. Kalde, klamme hender kan være et tegn på narkotikamisbruk, som kan noen risting eller skjelving.